Viihde

Hellyttävä kuvasarja: Brigitte Macron sai yllättävän lahjan pikkulapselta – muoti-ikoni otti asusteen heti käyttöön

Julkaistu: , Päivitetty:

macorit suomessa
Jenni Haukio ja Brigitte Macron ihastelivat lahjaa yhdessä Uuden Lastensairaalan edustalla.
Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja hänen puolisonsa Brigitte Macron vierailevat parhaillaan Helsingissä. Vierailua isännöivät tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.

Brigitte Macronin ja Jenni Haukion päivä alkoi torstaina tutustumiskäynnillä syyskuussa avautuvaan Uuteen lastensairaalaan Helsingin Meilahdessa. Ilta-Sanomat seuraa tapahtumia suorassa lähetyksessä.

Naiset kättelivät ja tervehtivät sairaalan edustalle kerääntyneitä lapsia äärimmäisen hyväntuulisina ja nauravina.


Macron oli pukeutunut tapansa mukaan tyylikkäästi päästä varpaisiin. Myös Jenni Haukion asu sai muotitoimittaja ja -kirjailija Mirva Saukkolalta kiitosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tervehtiessään lapsia rouva Macron sai lapselta varsin persoonallisen käsikorun. Rouvat ihastelivat korua yhdessä, jonka jälkeen Macron päätti laittaa korun ranteeseensa.


Rouva Macron ei piilotellut korua myöskään kameroiden edessä, vaan piti huolen, että se on näkyvästi esillä.


Toisessa korussa esiintyivät Ranskan lipun värit, toisessa taas varsinainen värikimara. Myös Jenni Haukio näytti saaneen käsikoruja lapsilta.


Brigitte Macron on luottanut tänäänkin tummiin sävyihin. Nainen on pukenut ylleen mustat pillihousut ja bleiserimallisen takin. Tänään Macron oli jättänyt hiuksensa auki.

Macronin asussa nähtiin eilisessäkin tyylissä nähtyjä vetoketjuyksityiskohtia. Tällä kertaa vetoketjut sijoittuivat housujen lahkeisiin.


Rouva Haukio on pukeutunut Lastensairaalalle turkoosiin leninkiin ja valkoiseen jakkuun. Haukio on valinnut jalkaansa matalat kengät, kun taas Macron on valinnut jalkaansa jälleen korkeat korot.

Lastensairaalavierailun jälkeen presidenttien puolisot vierailevat Helsingin edustalla Suomenlinnassa, jossa rouvien ohjelmassa on ainakin lounas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt