Brigitte Macron ja Jenni Haukio saapuivat Uudelle Lastensairaalalle – tervehtivät riemastuneita lapsia täysin erilaisissa tyyleissä

rac

Julkaistu:

Rouvat Jenni Haukio ja Brigitte Macron aloittivat päivänsä vierailulla Uudessa Lastensairaalassa.
Ranskan presidentti Emmanuel Macronin ja hänen puolisonsa Brigitte Macronin valtiovierailu jatkuu tänään torstaina Helsingissä. Vierailua isännöivät tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.

Presidentit aloittivat aamunsa seppeleidenlaskuseremonialla jo ennen yhdeksää Hietaniemen hautausmaalla.

Jenni Haukion ja Brigitte Macronin päivä alkoi torstaina tutustumiskäynnillä syyskuussa avautuvaan Uuteen lastensairaalaan Helsingin Meilahdessa. Ilta-Sanomat seuraa tapahtumia suorassa lähetyksessä.


ISTV:n studion asiantuntijana on kirjailija ja muotitoimittaja Mirva Saukkola.

Naiset kättelivät ja tervehtivät sairaalan edustalle kerääntyneitä lapsia äärimmäisen hyväntuulisina ja nauravina.


Brigitte Macron on luottanut tänäänkin tummiin sävyihin. Nainen on pukenut ylleen mustat pillihousut ja bleiserimallisen takin. Tänään Macron oli jättänyt hiuksensa auki.

Macronin asussa nähtiin eilisessäkin tyylissä nähtyjä vetoketjuyksityiskohtia. Tällä kertaa vetoketjut sijoittuivat housujen lahkeisiin.


Rouva Macron on Mirva Saukkolan mukaan nuorekas pukeutuja.

– Macron on hyvin pariisilainen pukeutuja, joka tuo usein pukeutumisessaan esille ranskalaisbrändejä. Hän pukeutuu nuorekkaasti ja raikkaasti, onhan hänellä nuori mieskin, Saukkola pohtii IS:n suorassa lähetyksessä.

– Hän luottaa usein mustaan ja vahvoihin väreihin.


Rouva Haukio on pukeutunut Lastensairaalalle turkoosiin leninkiin ja valkoiseen jakkuun. Haukio on valinnut jalkaansa matalat kengät, kun taas Macron on valinnut jalkaansa jälleen korkeat korot.


Lastensairaalavierailun jälkeen presidenttien puolisot vierailevat Helsingin edustalla Suomenlinnassa, jossa rouvien ohjelmassa on ainakin lounas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt