Lukijat ylistävät rouva Jenni Haukiota: ei jäänyt ranskalaisen tyyli-ikonin varjoon – ”Kansainvälisen tason kaunotar”

rac

Julkaistu:

vierailu
IS:n lukijoiden mielestä Jenni Haukio edusti keskiviikkona erittäin tyylikkäänä Ranskan presidentin puoliso Brigitte Macronin rinnalla.
Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja tämän puoliso Brigitte Macron saapuivat keskiviikkoiltana valtiovierailulle Suomeen. Parin ottivat vastaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.

Presidenttiparit tapasivat Presidentinlinnan edustalla. Suomen presidenttipari antoi ranskalaisille vierailleen kukkakimpun, jota kantoi Brigitte Macron. Jenni Haukio tervehti rouva Macronia hymyillen. Kaksikko seurasi puolisoitaan rennosti jutellen.


Jenni Haukio oli pukeutunut fuksianväriseen silkkiseen leninkiin, jonka kellohelma ylsi juuri polven kohdalle. Ulkona Haukiolla oli leninkinsä päällä siihen sointuva, kirkkaan pinkki jakku. Brigitte Macron puolestaan edusti keskiviikkona luottomerkkinsä, Louis Vuittonin tummassa leningissä sekä korkeissa koroissa.

Lue lisää: Muotiasiantuntija ihastui Brigitte Macronin eleganttiin tyyliin – yksinkertaisessa asussa riitti katsottavaa: ”Komea ja veistoksellinen”

IS:n lukijat ihastelivat presidenttien rouvien edustusasuja vuolaasti. Moni totesi, että Jenni Haukion kirkas, silkkinen asu oli nappivalinta ja korosti hänen luontaista kauneuttaan. Näin Haukion asua kommentoitiin:

– Haukion puku on kaunis. Hameen kellomaisuus poistaa tätimäisen kävelypukuisuuden, tekee asusta tyttömäisen, niin kuin Haukio on. Kellomainen hame vaatii pituutta, lyhyempi tekisi vähän asiattoman, tanssitytön vaikutuksen. Hyvä väri kaiken mustan keskellä, pukee Jenniä.

– Rouva Haukio on viimeisenpäälle varma pukeutuja! Näyttää mahtavalta!

– Jenni on kaunis ja nuori – kyllä hänellä on oikeus ja jopa velvollisuus näyttää ihanalta itseltään.


– Suomen presidentin puoliso on varsinainen helmi, luonnollisen kaunis,

– Jenni on kyllä hillitty elegantti maan ykköslady.

– Rouva Jenni Haukio on kansainvälisen tason kaunotar, tyylikäs, hillitty, parempaa maan ensimmäistä naista olisi saanut hakea kissojen ja koirien kanssa ja silti vetänyt vesiperän. Ei ihme että Niinistö vaikuttaa ikäänsä vuosikymmeniä nuoremmalta

– Upeaa kun rouva Jenni Haukio oli pukeutunut värikkäästi.

Lue lisää: Jenni Haukion koristeellinen kaulakoru kiinnittää huomion – Brigitte Macron luotti yksinkertaisiin asusteisiin


Kommenteissa suitsutettiin myös rouva Macronia. Moni lukija ihasteli hänen tyylitajuaan ja arvokkuuttaan. Myös Macronin karisma keräsi kehuja. Häntä kehuttiin todelliseksi ranskalaiseksi ladyksi sekä tyylitaituriksi.

– Huipputyylikäs on rouva Macron. Ei voi kuin ihailla katsoo sitä asua mistä suunnasta tahansa.

– Rouva Macron oli pukeutunut tummansiniseen kotelomekkoon, mikä sopii hänen vartalolleen, mutta rouva Jenni Haukion silkkinen tumma, pinkki asu on viimeistä muotia ja sopii hänelle täydellisesti. Rouvat osaavat poimia muodista itselleen sopivat materiaalit, mallit ja värit.

– Brigitte Macronin komea, veistoksellinen pystykaulus sopii hänelle erinomaisesti.

– Herranjestas, miten tyylikäs nainen tämä Rouva Macron! Ja todella karismaattinen.

Lue lisää: Brigitte Macronin poikkeuksellinen asuvalinta teki vaikutuksen muotisuunnittelijaan – värillä vahva merkitys: ”Rohkea veto”


Osa kommentoijista kuitenkin olisi toivonut näkevänsä rouvien päällä jotain aivan muuta. Joidenkin kommentoijien mielestä Macronin asu oli nuorekkaampi kuin Haukion, vaikka hän on selkeästi Suomen ensimmäistä naista vanhempi. Osa taas kummasteli asun tummanpuhuvaa väriä.

– Rouva Macron on melkein 25 Jenni Haukiota vanhempi, silti Jenni on pukeutunut tätimäisemmin. Upea tyyli Brigitte Macronilla, hohkaa ranskalaisuutta.

– Hopeaa Haukiolle, sorry!


Muotiasiantuntijoiden mukaan sekä Haukio että Macron onnistuivat asuissaan varsin hyvin. Muotisuunnittelija Paola Suhosen mukaan fuksiansävyiseen asuun oli haettu konservatiivista arvokkuutta, joka on yksi ranskalaisen muodin peruspilareista.

– Värillä korosti heleyttä, vaikka klassisempi väri olisi ollut ehkä tyylikkäämpi, Suhonen pohtii.

– Asussa myös yhdisteltiin sekä mattaa ja kiiltävää pintaa. Sillä oli tuotiin asuun pientä twistiä, hän lisää.

Lue lisää: Ranskan presidenttiparin Suomen-vierailu jatkuu – IS seuraa hetki hetkeltä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt