Uutuuskirja: Antti Tuisku kuuli kesken baari-illan exänsä olevan raskaana – ”Oli kaksi vaihtoehtoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutuuskirja: Antti Tuisku kuuli kesken baari-illan exänsä olevan raskaana – ”Oli kaksi vaihtoehtoa”

Antti Tuisku kertoo uutuuskirjassa entisistä suhteistaan. Eräskin hänen existään oli tullut raskaaksi ja teki abortin.

30.8.2018 7:06

Suomen valovoimaisimpiin poptähtiin kuuluvan Antti Tuiskun elämästä on julkaistu kirja, jossa mies paljastaa useita aiemmin julkisuudesta pois pidettyjä asioita elämästään.

Antin, Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aronin kirjoittamassa Antti Tapani -kirjassa (WSOY) nähdään uusi puoli Antti Tuiskusta: yksityisyyttään varjeleva Antti Tapani, joka on selviytynyt rankoista nuoruuden kokemuksista, joita ovat muun muassa koulukiusaaminen, läheisriippuvuus ja vaikeat seurustelusuhteet.

  • Yllä olevalla videolla otteita Antti Tuiskun Antti Tapani -kirjasta!

Antti kertoo kirjassa, että hän on ollut nuorena hyvin läheisriippuvainen ja rakastunut ihmisiin helposti ja täysillä. Ensirakkaus päättyi kyyneliin vuonna 2002, kun Antti oli 18-vuotias. Pian hän löysi kuitenkin uuden rakkauden.

– Hän oli mua kolme vuotta vanhempi ja kotoisin pienestä kylästä, ei Rovaniemeltä. Ehkä vähän yllätyin siitä, miten tosissani taas olin. Me ruvettiin seurustelemaan, ja oltiin ehkä puoli vuotta yhdessä. Hänen kanssaan sain myös ensimmäiset varsinaiset seksikokemukseni. Olin tehnyt ensirakkauteni kanssa jotain, mutten mitään hirveän merkittävää, mies kertoo kirjassa.

Antti Tuiskun elämästä kertova Antti Tapani -kirja tuli myyntiin torstaina.­

Suhde ei kestänyt kauaa, mutta pian eron jälkeen Antti sai kuulla häkellyttäviä uutisia exältään.

– Kun törmäsin häneen baarissa pian eron jälkeen, hän kertoi olevansa raskaana. Sopersin siihen jotain, että o-okei, vou. Aloin heti miettiä, että mitäs me tehdään. Palataanko me yhteen? Olin ehkä shokissa, Antti kertoo.

Antti kertoo, että hänen ensimmäinen ajatus oli, että tämähän voi olla siistiä, kun elämä menee nyt tähän suuntaan. Exä kuitenkin lisäsi, että lapsi ei ole Antin.

– Näin hän vaan totesi asian baarin lattialla ja lähti. Ei selityksiä, ei mitään mahdollisuutta keskustella. (...) Menin täysin pois tolaltani. Erosta ei ollut edes viikkoa. Oli kaksi vaihtoehtoa: joko se oli pettänyt mua tai sitten lapsi oli oikeasti mun.

Ex-pari kävi kuitenkin asian läpi, eikä Antti enää miettinyt, kuka lapsen isä on. Kun ex-kumppani meni tekemään abortin, niin Antti oli hänen tukenaan.

Tältä Antti Tuisku näytti 19-vuotiaana Idols-kokelaana.­

Kaksikon tiet erkanivat eikä Antti koskaan tiennyt, oliko hän oikeasti lapsen isä vai oliko kumppani pettänyt häntä. Asiaan tuli kuitenkin selvyys monia vuosia myöhemmin, kun hän oli jo täysillä tekemässä popparin uraa.

– Törmäsin häneen ja päädyttiin samoille jatkoille. Siellä pyysin häntä selittämään. Hän sanoi, ettei halua mun ajattelevan, että mua olisi petetty. Kyllä se lapsi oli sittenkin mun.

Lue lisää: Antti Tuisku avoimena uutuuskirjassa: selästä löytyi kasvain kesken kevään areenakiertueen – ”Viimeinen asia, mitä kuvittelin”

Antti selittää tajunneensa koko kuvion: exä oli valehdellut lapsen isyydestä, koska oli halunnut suojella häntä, koska he eivät voineet olla enää pari saatikka vanhemmat lapselle.

– Mie olin hänen mielestään niin hirveän herkkä ja vielä kolme vuotta nuorempi. Siksi hän halusi tehdä itsestään mun silmissä paskemman tyypin. Niin, että mun olisi helpompi päästää irti enkä jäisi haikailemaan hänen peräänsä. Senkin uhalla, että mie vihaisin häntä ikuisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?