Yö-yhtyeen muusikoilla täysin eri näkemykset potkuriidasta: ”Mitään sopimusta ei edes ole ollut olemassa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Yö-yhtyeen muusikoilla täysin eri näkemykset potkuriidasta: ”Mitään sopimusta ei edes ole ollut olemassa”

Potkut saanut Jukka Lewis vaatii Olli Lindholmilta 35 000 euron korvausta aiheettomista potkuista.

Jukka Lewis vaatii Olli Lindholmilta korvausta aiheettomiin potkuihin vedoten. Lindholmin mukaan vaatimus on perusteeton.­

29.8.2018 6:02

Yö-yhtyeestä potkut saaneen Jukka Lewisin ja yhtyeen pomon Olli Lindholmin välisen rahariidan käsittely jatkuu keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella. Joulukuussa 2016 lähtöpassit saanut Jukka Lewis vaatii Lindholmilta 35 000 euroa korvausta aiheettomiin potkuihin vedoten.

– Ei mulla ole tähän tapaukseen mitään kummempaa sanottavaa. Tässä nyt katsotaan, onko jotain sopimusta rikottu. Oman näkemykseni mukaan ei, koska mitään sopimusta ei edes ole ollut olemassa, Lindholm linjaa.

– Olen menossa paikan päälle oikeudenistuntoon. Siellä ollaan asioista viisaampia.

Ilta-Sanomat tavoitti myös Jukka Lewisin kommentoimaan tiistaina asiaa.

– Yhteistyö päättyi perusteetta 18 vuoden jälkeen, hän kertoi.

Lindholm erotti basisti Lewisin lisäksi myös kitaristi Daffy Terävän, joka ei ole riitauttanut asiaa. Lindholm on aiemmin kuvaillut IS:ssä, että kaksikon erottamispäätös oli raskas, suorastaan kamala.

– Päätöksen taustalla painoi se, että kundien halu tehdä tätä työtä ei ollut riittävällä tasolla – ei ainakaan Yö-yhtyeessä. Intohimo puuttui, aika paljonkin, Lindholm perusteli erottamisia taannoin.

Viime joulukuussa Lindholmin avustaja, asianajaja Kari Karjalainen linjasi IS:n haastattelussa, että Lewisin vaatimus on perusteeton.

– Käsittääkseni Lewisin vaatimus ei perustu lakiin, sanoi asianajaja Karjalainen tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?