Ihmis-Ken jätti Big Brotherin: Arvailut poistumisen syistä vellovat kiivaana – ”Kyseessä vakava sopimaton tapaus” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Ken jätti Big Brotherin: Arvailut poistumisen syistä vellovat kiivaana – ”Kyseessä vakava sopimaton tapaus”

Rodrigo Alvesin poistuminen talosta herätti ihmetystä Britanniassa.

28.8.2018 14:45

Brittanian Big Brother -ohjelma alkoi kohujen saattelemana. BB-taloon asteli viikko sitten toinen toistaan kuuluisampia henkilöitä.

Ohjelma nousi jo ennen alkamistaan otsikoihin, kun presidentti Donald Trumpiin yhdistetty aikuisviihdetähti Stormy Daniels perui osallistumisensa aivan viime hetkellä.

Toinen kuohuntaa aiheuttanut asukas on kauneusleikkauksistaan tunnettu brasilialainen Rodrigo Alves. Ihmis-Keninä tunnetulle Alvesille on tehty peräti 60 kauneusleikkausta.

Perjantaina Alves, 35, kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, eikä hän koskaan palannut sieltä takaisin BB-taloon.

Tv-katsojat äimistyivät Alvesin äkillisestä poistumisesta ohjelmasta. Vettä huhumyllyyn lisäsi se, että tuotanto tiedotti brittimedialle, että Alves on poistettu talosta. Syytä miehen lähdölle ei kuitenkaan kerrottu.

Mirror-lehti tiesi kertoa, että Alves olisi käyttäytynyt hysteerisesti päiväkirjahuoneessa ja huutanut täyttä kurkkua. Tilannetta säikähtänyt tuotanto oli lehden tietojen mukaan päättänyt, ettei sekavaa tähteä voinut enää päästää takaisin taloon.

Tapahtuneesta on alkanut hiljalleen tihkua tarkempaa tietoa brittimedialle. Toisin kuin aiemmin raportoitiin, kyseessä ei olisikaan ollut hermoromahdus.

CBB:n sisäpiirin lähde on kertonut Daily Mail -lehdelle, että Alves olisi ollut osallisena ”vakavassa sopimattomassa tapauksessa” perjantai-iltana ja hänet olisi siksi jouduttu poistamaan talosta.

Myös The Sun -lehti vahvistaa tiedon kuvamateriaalin perusteella. Perjantaina olisi lehden mukaan tapahtunut jotain niin shokeeraavaa, ettei tuotannolla ollut muuta mahdollisuutta kuin poistaa Alves BB-talosta.

– Keskusteltuaan tuottajat ovat päättäneet, että ainoa mahdollinen toimenpide olisi poistaa Alves talosta, lehdessä kirjoitetaan.

Alves poistui talosta aikaisin lauantaiaamuna.

Aiemmin spekuloitiin, että ihmis-Ken olisi saanut jonkinlaisen romahduksen päiväkirjahuoneessa. Viimeisten tietojen valossa vaikuttaisi kuitenkin siltä, että hänet on alun perin kutsuttu päiväkirjahuoneeseen juuri sopimattoman käytöksen takia.

Tapahtumia ei ole näytetty televisiossa.

The Sunin mukaan Alves oli jo aikaisemmin saanut varoituksia tuotannolta rasistisen kielenkäytön takia. Hän oli kutsunut tummaihoisia ihmisiä rasistisilla termeillä ja katsojat suivaantuivat kielenkäytöstä niin paljon, että vaativat tuotantoa poistamaan Alvesin talosta.

Alves itse on kiistänyt käyttäytyneensä talossa sopimattomasti ja väittää lähteneensä talosta omasta halustaan. Ihmis-Ken julkaisi lähtönsä jälkeen pitkän vuodatuksen Instagram-tilillään Big Brother -kokemuksestaan, mutta poisti myöhemmin kaikki ohjelmaan liittyvät kuvansa ja päivityksensä.

Alves kertoi Daily Mailille lähtönsä jälkeen, että hän ei kestänyt enää likaista ja ahtaita tiloja.

– En tykännyt siitä yhtään. Kanssakilpailijani olivat tylsiä, likaisia ja minulle ei ollut mitään yhteistä heidän kanssaan. Tunsin ahtaanpaikankammoa. Minun täytyi herätä aikaisin aamulla ja valvoa myöhään. En ymmärtänyt, miksi ihmiset olivat siellä.

Alves väitti, että hän poistui talosta sen jälkeen, kun hän mainitsi ääneen huolistaan, mitä vaikutuksia ohjelmalla olisi hänen henkiselle hyvinvoinnilleen.

Sisäpiirin lähde kertoi lehdelle, että Alvesia yritettiin auttaa jo talossa ja häntä kehotettiin harkitsemaan tarkkaan, halusiko hän varmasti jättää ohjelman kesken. Alves oli kuitenkin päätöksensä tehnyt.

– Rodrigo tunsi ahtaanpaikankammoa talossa ja erityisesti päiväkirjahuoneessa, ja hän sai jonkinlaisen hermoromahduksen. Hänet täytyi ohjata ulos. Hänen tilansa tähden häntä ei voitu päästää takaisin taloon sanomaan muille vieraille hyvästejä. Tuottajat olivat huolissaan siitä, että palaisi taloon ja aiheuttaisi kohtauksen, lehdelle kerrottiin.

Alves on kertonut aiemmin avoimesti tuntemuksistaan tosi-tv-ohjelmaa kohtaan. Hän on muun muassa sanonut, ettei ohjelmaformaatti sovi hänelle. Hän koki olevansa taiteilija eikä paikallaan odottelu ole hänen heiniään.

Alves pelkäsi päätyvänsä tekemään asioita, joita hän ei normaalisti tekisi. Hän oli myös huolissaan siitä, että ohjelma tuhoaisi hänen uransa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?