Hotellivirkailijan yövuoro sai pelottavan käänteen: kauhutarinoita vilisevän hotellin aulaan pelmahti peto – ”Myöhäisillan vieras”

rac

Julkaistu:

Työntekijä koki melkoisen yllätyksen kesken yövuoron hotellissa, joka innoitti Stephen Kingin kirjoittamaan Hohdon.
Coloradon Estes Parkissa sijaitseva The Stanley Hotel on tullut tutuksi lukuisista kummitustarinoista ja siitä, että kirjailija Stephen King oli hotellissa yöpymisen jälkeen niin säikkynä, että se innoitti häntä kirjoittamaan teoksensa Hohto. Ohjaaja Stanley Kubrickin Hohto – The Shining -kauhuelokuva teki hotellista viimeistään tunnetun eikä majoituspaikkaan liittyviltä kauhutarinoilta ole sen jälkeenkään vältytty.


Nyt hotellista kuitenkin kantautuu täysin toisenlainen tarina, joka on varmasti ollut melkoisen kauhistuttava, tai ainakin säikäyttävä, yövuorossa olleelle hotellityöntekijälle.

Hotelli jakoi torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Facebook-sivullaan videon, joka on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin.

Videolla hotelliin on astellut hieman erikoisempi vieras, nimittäin mustakarhu.

– Myöhäisillan vieras villistä luonnosta vieraili hotellimme aulassa. Yleensä meidän huonekalujemme päällä ei saa hyppiä, mutta tällä kertaa teimme poikkeuksen, videon yhteydessä kirjoitetaan.
Videolla karhu kävelee vastaanottoaulassa sohvan ja sohvapöydän päällä. Välillä hän tuijottaa myös tuimasti kohti videota kuvaavaa hotellivirkailijaa.
  • Tilanne näkyy myös artikkelissa olevalla videolla.
Tilanne päätyi ilmeisesti ilman suurempia vaurioita tai ainakaan niistä ei ole uutisoitu.

Onneksi tilanne sattui myöhään illalla, joten aulassa ei ollut ketään hotellivieraita.


The Stanley Hotel on avattu vuonna 1909. Kun Hohto – The Shining -elokuva julkaistiin vuonna 1980, niin hotellista tuli yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä ja se on sitä edelleen. Moni hotellissa vieraillut on väittänyt nähneensä käytävillä aaveita ja muun muassa Hohto-elokuvasta tutut pikkutytöt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt