Uudet maajussit julki! Näiden neljän rakkauden etsintää Maajussille morsian -ohjelmassa seurataan - Viihde - Ilta-Sanomat

Uudet maajussit julki! Näiden neljän rakkauden etsintää Maajussille morsian -ohjelmassa seurataan

Näiden neljän maajussin rakkauden etsintää päästään seuraamaan tv-ruuduista.

Uudet Maajussit on valittu.­

27.8.2018 14:15

Maajussille morsian -sarjan yhdestoista kausi kausi starttasi viime viikolla MTV3:lla.

Ensimmäisessä, jo keväällä ensimmäisen kerran esitetyssä jaksossa, nähtiin kahdeksan maajussia, jotka lähtivät etsimään itselleen rakkautta.

Nyt näistä kahdeksasta maajussista on valittu, jotka jatkavat lemmen metsästystä ohjelman tulevissa jaksoissa.

Tänään maanantaina esitettävässä toisessa jaksossa ohjelman juontaja Vappu Pimiä toimittaa maajusseille kirjeet luettavaksi ja rakkauden etsintä alkaa toden teolla.

Näiden neljän maajussin rakkauden etsintää tulevissa jaksoissa seurataan:

Tuomo, Mauno, Ilmari ja Antti-Jussi etsivät rakkautta Vappu Pimiän avustuksella.­

Antti-Jussi, 31, Kangasala

Antti-Jussin robottilypsytilalla on 85 lehmää ja kissa. Mies on ollut tilan isäntänä vuodesta 2014. Hänen vanhempansa ovat kuitenkin yhä tiiviisti mukana tilan töissä. Antti-Jussi harrastaa amerikanrautoja, punttisalilla käymistä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä.

Ilmari, 27, Nousiainen

Vuodesta 2014 tilaansa isännöinyt Ilmari viljelee muun muassa sokerijuurikasta, ruista ja öljy-rapsia. Lisäksi tilan arkeen kuuluu metsätöitä ja toimistohommia. Tanssia harrastanut Ilmari viihtyy lavatansseissa ja West Coast Swing -paritanssin parissa. Tanssin lisäksi kansanmusiikki on vähärivistä haitaria soittavan miehen intohimo. Ilmari ei ole vielä koskaan varsinaisesti seurustellut.

Tuomo, 32, Rantasalmi

Tuomon suvun maitotilalla on 40 lypsävää lehmää, maata ja peltoa. Tuomo on tilan yhdeksäs isäntä. Tilanhoidon lisäksi Tuomolla on vuokramökkitoimintaa turisteille. Mökkitoiminnassa kiireisellä maajussilla ovat apuna myös vanhemmat. Tuomo harrastaa lumilautailua, kuuntelee suomipoppia ja tykkää Jaajo Linnonmaan huumorista.

Mauno, 36, Perniö

Kasvinviljelijä ja it-asiantuntija Mauno viljelee isovanhempiensa tilalla sokerijuurikasta ja viljoja. Mauno ei aiemmin ollut ajatellut alkavansa maajussiksi, mutta kun vuonna 2009 tuli aika myydä isovanhempien vanha tila, Mauno halusi kokeilla hommaa. Nyt Mauno on kasvinviljelijä Salossa sijaitsevan päivätyönsä ohella. Naisen ei tarvitse tulla tilalle emännäksi, jos hän käy mieluummin muualla töissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?