Viihde

Hurja väite: kuristiko rokin supertähti tyttöystäväänsä luksusravintolassa? Välikohtaus tallentui videolle

Julkaistu:

Debbie, joka myös työskentelee Callagherin palveluksessa, kertoo ettei pariskunnalla ole ollut ongelmia neljä vuotta kestäneen suhteen aikana.
Oasis-tähti Liam Callagherin kerrotaan tarttuneen tyttöystäväänsä Debbie Gwytheria kurkusta Chiltern Firehouse -luksusravintolassa viime perjantaina, Mirror uutisoi.

Paikalla olleet ihmiset kertoivat lehdelle Liamin tönineen Bebbietä ennen kuin laittoi käden tämän kaulalle.Pariskunta kieltää kaiken. Debbie kertoi Mirrorille heidän vain hieman hassutelleen.

– Olimme humalassa ja sekoilimme. Nyt siitä yritetään tehdä jotain, mitä se ei ollut. Tuntuu, että Liam on joutunut noitavainon kohteeksi nimensä takia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Suhteemme on vahvempi kuin koskaan. Liam ei ole koskaan edes nostanut kättään minua vastaan. Väite on naurettava.

Valvontakameraan tallentuneen videomateriaalin perusteella Debbie ja Liam kävelevät ensin peräkanaa porraskäytävässä. Liamilla on olut kädessä. Pian Liam kääntyy ja tarttuu Debbietä kurkusta. Debbien pää heilahtaa voimakkaasti taaksepäin.

Liam kielsi epäilyt väkivaltaisesta käytöksestä Twitterissä:

– Ensinnäkin, en ole ikinä koskenut yhteenkään naiseen väkivaltaisesti, hän kirjoitti kolmelle miljoonalle seuraajalleen.

Liam ja Debbie tapasivat toisensa, kun Debbie alkoi työskennellä Liamin henkilökohtaisena avustajana. Hän tekee samaa työtä edelleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt