Niko Saarisesta tuli julkkis tasan 10 vuotta sitten – muistatko miehen legendaarisimmat letkautukset? ”Mä oon neva höörd susta!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Niko Saarisesta tuli julkkis tasan 10 vuotta sitten – muistatko miehen legendaarisimmat letkautukset? ”Mä oon neva höörd susta!”

Julkaistu: 27.8.2018 11:00

Niko Saarisen julkinen ura alkoi Big Brother -talosta vuonna 2008.

Tosi-tv-persoona Niko Saarinen on nähty vuoden 2008 Big Brotherin jälkeen muun muassa Viidakon tähtöset, Tuulitunnelit ja Maisan ja Nikon luksusmatkat -ohjelmissa. Ja palasipa hän uudestaan BB-taloonkin, jopa kaksi kertaa.

Saarinen muistelee taivaltaan kuvauslamppujen loisteessa Instagramissa.

– Tänä päivänä, tähän kellonaikaan about tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta kun kamerat käynnisty ja musta tuli maailman 3000. Big Brother asukas. Mä en usko, että kukaan uskoi tai tiesi millainen matka mulla alkaa tästä päivästä. Tänään mä oon maailman onnellisin siitä, että mulla on järki päässä, musta on tullut aikuinen ja että mä lopulta oon tuhat kokemusta rikkaampi. Se miltä mun menneisyys näyttää - sitä mä en pysty muokkaamaan eikä mun tarvikkaan, mutta mitä tulevaisuus tuo mukanaan - siihen mä pystyn ja haluan vaikuttaa. Kohti parempaa vuosikymmentä!

Ohjelma kuin ohjelma, miehen suusta on kuultu legendaarisia heittoja, eikä mikään aihe ole ollut Saariselle vieras.

Osallistuessaan Viidakon tähtösiin, Saarinen epäili jo ennakkoon, että hän tulee raivostuttamaan ohjelman katsojat kommenteillaan.

– Missi-Niina ärsyttää mua kaikista eniten. Se on hölmömpi kuin minä, ja se on tosi paljon, Saarinen latasi jo ensimmäisten jaksojen aikana kilpakumppanistaan, vuoden 2011 perintöprinsessa Niina Lavosesta.

Seuraavaksi Saarinen ihmetteli luonnon monimuotoisuutta:

– Puussa oli joku pöllö tai huuhkaja. Mulle tuli olo, että se on mun kuollut sukulainen.

Ja uskontoa:

– Se on vähän niin kuin ikuisuuskysymys, että kuka oli maailman ensimmäinen julkkis. Että oliks se sit Jeesus tai… mä en nyt muista kumpi niistä oli ekana, Jeesus vai Jumala. Kumpi niistä syntyi ekana?

Saarinen oli vuonna 2013 mukana Julkkis Big Brotherissa. Kun kilpailun voitto meni sivu suun, mies näki asiassa valoisiakin puolia.

– Ei elämä ole 25 000 eurosta kiinni. Se menisi ulosottoon kumminkin. Jatkakoon he mun metsästämistä, hän letkautti tuolloin.

Donald Trumpin valinta Yhdysvaltojen presidentiksi sai Saarisen twiittaamaan. Hän teki kuvaparin, jossa vierekkäin olivat hänen oma kuvansa ja Trumpin kuvan.

– Mä oon oranssi. Oon tuttu tosi-tv:stä. Naurattaako? Mua ei, koska mä saatan olla Suomen seuraava presidentti. Niko presidentiksi 2018, Saarinen kirjoitti.

Vaan entäpä se kaikkien legendaarisin lausahdus? No senhän Saarinen heitti juurikin Viidakon tähtösissä:

– Mitäs sä ees teet täällä, v**u! Täällä on kymmenen julkkista, v**u! Mikä julkkis sä oot, s***a! Mä oon, v**u, neva höörd susta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?