Viihde

Rillit huurussa loppuu! Oliko päätähden ilmoitus syynä hittisarjan päättymiseen?

Julkaistu:

Yhdysvaltaislehden mukaan Rillit huurussa -ohjelman päätähtiin kuuluvan Jim Parsonsin ilmoitus johti sarjan lopettamiseen.
Yhdysvaltalaisen hittisarjan Rillit huurussa (The Big Bang Theory) 12. kausi jää sarjan viimeiseksi, televisioyhtiö CBS tiedotti aiemmin tällä viikolla. Viihdejulkaisu Entertainment Weeklyn mukaan päätöksen taustalla on sarjan tähden halu jättää ohjelma.

Lehden mukaan Sheldon Cooperia näyttelevä Jim Parsons oli ilmaissut olevansa valmis lähtemään sarjasta, minkä takia ohjelma päätettiin lopettaa kokonaan. Sarjan muita alkuperäisiä päätähtiä ovat Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar ja Simon Helberg. Myöhemmin vakiokasvoiksi ovat nousseet myös Melissa Rauch ja Mayim Bialik.


Rillit huurussa -sarjan ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2007. Viimeinen kausi julkaistaan ensi vuonna.

Huimia katsojalukuja kerännyt sarja on voittanut muun muassa useita Emmy-palkintoja. Parsons on pokannut roolistaan Emmy-pystin neljästi ja lisäksi hän on voittanut Golden Globe -palkinnon.


Parsons ei ole kommentoinut huhua siitä, että hänen mahdollinen lähtönsä olisi ollut syynä sarjan lopettamiseen. Sen sijaan näyttelijä kiitteli perjantaina julkaisemassaan pitkässä tekstissä ohjelman tekijöitä ja katsojia yhteisistä vuosista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On vaikeaa (itse asiassa lähes mahdotonta) todella hyväksyä, että tämä kuva on ensimmäisestä Rillit huurussa -sarjan 24 viimeisestä jaksosta, jotka tulemme kuvaamaan. Olen todella onnekas siinä suhteessa, että meillä on vielä 23 jaksoa kuvattavana tälle kaudelle, koska toivon jokaisen myötä voivani todella käsittää tämän asian, Parsons kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt