Ihmis-Ken kutsuttiin Big Brotherin päiväkirjahuoneeseen, eikä hän enää palannut – tuotanto säikähti näkemäänsä: ”Jotain järkyttävää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Ken kutsuttiin Big Brotherin päiväkirjahuoneeseen, eikä hän enää palannut – tuotanto säikähti näkemäänsä: ”Jotain järkyttävää”

Rordrigo Alves poistettiin kaikessa hiljaisuudessa brittien BB-talosta. Tuotanto ei ole suostunut kommentoimaan syytä.

26.8.2018 22:03

Britanniassa seurataan tarkoin julkkis Big Brotherin käänteitä. BB-taloon asteli viikko sitten joukko toinen toistaan kuuluisampia henkilöitä.

Etukäteen eniten huomiota uusista julkkisasukkaista herätti presidentti Donald Trumpiin yhdistetty aikuisviihdetähti Stormy Daniels, joka perui osallistumisensa aivan viime hetkellä. Toinen eniten kuohuntaa aiheuttanut asukas on kauneusleikkauksistaan tunnettu brasilialainen Rodrigo Alves. Ihmis-Keninä tunnetulle Alvesille on tehty peräti 60 kauneusleikkausta.

Perjantaina BB-katsojat todistivat kuitenkin erittäin outoa tapahtumaketjua, joka on herättänyt valtavasti huomiota brittilehdissä. Rodrigo Alves, 35, kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen perjantaina, eikä hän koskaan palannut sieltä takaisin BB-taloon.

Tv-katsojat äimistyivät kun yhtäkkiä asukkaille ilmoitettiin Alvesin lähteneen, mutta tv:stä ei nähty Alvesin poistumista.

Tuotanto tiedotti brittimedialle, että Alves on poistettu talosta, mutta ei kertonut tarkempaa syytä miehen lähdölle.

Brasilialainen Rodrigo Alves ehti olla BB-talossa noin viikon. Viikon aikana hän sai lehtitietojen mukaan useita huomautuksia rasistisesta kielenkäytöstään.­

Huhumylly Big Brother -talon tapahtumista on käynyt sosiaalisessa mediassa kuumana ja nyt tuotannosta paljastetaan, ettei päätöstä tehty heppoisin perustein.

The Sun -lehti kertoo Alvesin herättäneen tv-katsojissa ja muissa asukkaissa paljon huomiota räiskyvällä persoonallaan. Alves muun muassa kertoili asuintovereilleen kuinka kauneusleikkaukset olivat runnelleet hänen nenänsä niin, ettei hän pystynyt enää hengittämään sen kautta.

Lue lisää: Ihmis-Ken paljasti karun totuuden kauneusleikkausten seurauksista – intiimi keskustelu wc-etiketistä kirvoitti hämmentävän paljastuksen

Tuotannosta kerrotaan The Sunille, että perjantaina tapahtui kuitenkin jotain niin shokeeraavaa, ettei tuotannolla ollut muuta mahdollisuutta kuin poistaa Alves BB-talosta.

– Rodrigo oli arvaamaton ja syy hänen potkuihinsa on jotain aivan järkyttävää, lehdelle kerrotaan.

The Sunin lähteen mukaan Alvesin lähtöön johtanutta tapahtumaketjua ei tulla koskaan esittämään tv:ssä. Tuotannosta kerrotaan kuitenkin Alvesin tehneen jotain sopimatonta, joka oli viimeinen niitti ohjelman tuotannolle.

– Pomot päättivät, ettei Rodrigon lähtöä näytetä tv:ssä hänen pöyristyttävän käytöksensä takia.

Brittilehden mukaan Alves oli jo aikaisemmin saanut varoituksia tuotannolta rasistisen kielenkäytön takia. Hän oli kutsunut tummaihoisia ihmisiä rasistisilla termeillä ja katsojat suivaantuivat kielenkäytöstä niin paljon, että vaativat tuotantoa poistamaan Alvesin talosta.

Mirror-lehti puolestaan tietää kertoa, että Alves olisi käyttäytynyt hysteerisesti päiväkirjahuoneessa ja huutanut täyttä kurkkua. Lehdelle kerrotaan, että tilannetta säikähtänyt tuotanto päätti, ettei sekavaa tähteä voinut enää päästää takaisin taloon.

Kaipasi puhelintaan

Alves itse on kiistänyt käyttäytyneensä talossa sopimattomasti ja väittää lähteneensä talosta omasta halustaan. Ihmis-Ken julkaisi pitkän vuodatuksen Instagram-tilillään Big Brother -kokemuksestaan, mutta poisti myöhemmin kaikki ohjelmaan liittyvät kuvansa ja päivityksensä.

Alves tunnetaan hänelle tehdyistä kauneusleikkauksista, jotka ovat muuttaneet hänen ulkonäkönsä täysin.­

Alves sanoo Metro-lehdelle, ettei hän ollut varautunut elämään Big Brother -talossa. Suurimmaksi ongelmaksi muodostui miehen mukaan se, ettei hän päässyt käyttämään puhelintaan.

– Kokemus oli upea, mutta ei minun juttuni. En pärjännyt kovinkaan hyvin ilman puhelintani, enkä voinut olla yhteydessä perheeseeni tai ystäviini, Alves sanoo Metrolle.

– Halusin vain pitää hauskaa ja halusin ihmisten näkevän, että olen kiva ihminen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?