Beyoncén ja Jay-Z:n keikan karmea päätös: päihtynyt fani ryntäsi lavalle ja juoksi parin perään – pelottava tilanne tallentui videolle - Viihde - Ilta-Sanomat

Beyoncén ja Jay-Z:n keikan karmea päätös: päihtynyt fani ryntäsi lavalle ja juoksi parin perään – pelottava tilanne tallentui videolle

Taustatanssijat reagoivat nopeasti häirikköön.

Beyoncé ja Jay-Z ovat yhteiskiertueella.­

26.8.2018 21:34

Musiikkitaivaan tähtiparin Beyoncén ja Jay-Z:n keikka sai erikoisen päätöksen lauantaina, kun ilmeisesti päihtynyt mies kirmasi yllättäen lavalle, CNN uutisoi. Beyoncé ja Jay-Z kävelivät käsi kädessä pois lavalta, kun valkoiseen t-paitaan pukeutunut mies pinkoi lavalle ja lähti pariskunnan perään.

Silminnäkijöiden kuvaamilla videoilla näkyy, kuinka lavalle jääneet taustatanssijat katsovat miestä äimistyneinä, ennen kuin juoksevat tämän perään. Taustatanssijat ilmeisesti taltuttivat miehen, joskin turvamiehet olivat myös muutamassa sekunnissa paikalla.

Fox Newsin mukaan osa yleisöstä kauhistui tilanteesta.

– Herranjumala, herranjumala, yleisöstä kuului.

Kiertueen järjestäjät julkaisivat sunnuntaina tiedotteen, jossa kertoivat tapauksesta.

– Viime illan konsertin lopussa päihtynyt mies tuli lavalle. Siinä hetkessä evakuoimme hallitusti kaikki lavalta selvittääksemme tilanteen turvallisesti. Olemme iloisia voidessamme vahvistaa, ettei kukaan loukkaantunut tilanteessa ja herra ja rouva Carter ovat päättäneet, etteivät aio vaatia syytteitä miehelle.

Tähtiparin tiedottaja kommentoi myös tapausta Instagramissa.

– Kiitos faneille huolenpidostanne. He ovat kunnossa ja odottavat kovasti huomista show’ta.

On the Run II Tour on Beyoncén ja Jay-Z:n toinen yhteiskiertue. Kiertue alkoi kesäkuussa ja se jatkuu lokakuuhun saakka. Kiertue on jatkoa pariskunnan On the Run Tour -kiertueelle vuonna 2014.

Beyoncé ja Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, avioituivat vuonna 2008 ja heillä on kolme lasta. Pariskunta piti seurustelunsa alussa hyvin matalaa profiilia, mutta on sittemmin puhunut avoimemmin suhteestaan.

Kesällä 2014 alkoi liikkua huhuja, joiden mukaan mies oli pettänyt vaimoaan. Huhut saivat lisäpontta, kun Beyoncén Solange-sisko kävi Jay-Z:n kimppuun.

Jay-Z myönsi New York Timesin haastattelussa viime vuonna uskottomuuden. Sen jälkeen hän on puhunut aiheesta julkisuudesta enemmänkin.

– Minulla on kaunis vaimo, joka on ymmärtäväinen ja tietää, etten ole pahinta, mitä olen tehnyt. Me teimme kovan työn menemällä terapiaan ja tiedätkö, me rakastamme toisiamme. Joten teimme kovasti töitä, Jay-Z puhui David Lettermanin haastattelussa kesäkuussa Daily Beastin mukaan.

Uudella kiertueella vaikeista ajoista selvinnyt pari hehkuttaa rakkauttaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?