Uransa lopettaneelta Cheekiltä riipaiseva viesti faneille: ”Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uransa lopettaneelta Cheekiltä riipaiseva viesti faneille: ”Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus”

Cheek kiittää fanejaan yhteisestä matkasta.

26.8.2018 16:39

Suomen suosituimpiin artisteihin vuosia kuulunut Cheek päätti uransa viikonloppuna Lahdessa järjestettyihin konsertteihin. Räppäri julkaisi sunnuntaina Instagramissa tunteikkaan päivityksen faneilleen.

– Tajusin et on on aika vihdoin päätös saada spiraaliin / antakaa mä näytän miten saatetaan saaga finaaliin, Cheek lainasi kappalettaan Valot sammuu.

– Eilen sammutettiin valot sanoin kuvailemattoman hienon yleisön kanssa. Tuhannet kiitokset kaikille, jotka olivat paikalla luomassa jotain uskomatonta. Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus. Oli mahtava matka! räppäri kiitti fanejaan.

Päivitys kirvoitti vain muutamassa minuutissa jo tuhansia tykkäyksiä. Moni fani myös kiitti räppäriä.

– Kiitos Jare. Upeita hetkiä on tullut vietettyä sun musan kanssa ja keikoilla. Olo on haikea, mutta Timantit on ikuisia. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

– Kiitos! Kerrassaan uskomattoman hieno matka! Haikea mieli, ikävä jo nyt. Onneksi musiikkisi elää. Eilinen oli täydellinen lopetus, bailausta ja kyyneliä sopivassa suhteessa. Kiitos, Jare, ja onnea uuteen!

– Samat sanat. Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus. Oli mahtava matka.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Saagaa ei olisi voinut paremmin saattaa finaaliin. Ei tota paremmin ois voitu tehdä! Kiitos ja hyvää jatkoa Jare.

– Kiitos kaikesta. Niin paljon meille annoit. Eilen tuli ihan tyhjä ja haikea olo aivan huikean keikan jälkeen. Oot huippu. Kaikkea hyvää jatkoon.

Cheek paljasti ennen viimeistä konserttiaan medialle, ettei ole suunnitellut tulevaisuutta varten mitään.

– Tulevaisuutta varten en ole suunnitellut mitään. Tietty valmistelemme Lukas Leonin kanssa uusia biisejä, mutta ei tarvitse enää kantaa paineita itse tai olla itse esillä. Tuntuu hyvä olla vaan taustapiruna pois valokeilasta. Varmaan se menee sen kautta, mitä hommaa löytää itselle. Mutta ottaa se oman aikansa. Puhutaan vuosista.

– Olen ollut onnekas, että olen löytänyt edes yhden intohimon ja saanut tehtyä harrastuksesta duuninkin. Se on aika paljon yhdelle elämälle.

Katso videolta, miltä konsertti Lahden mäkimontussa näytti. Videolla ei ole ääntä sopimussyistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?