Reino Nordin julkaisi harvinaisen yhteiskuvan isosiskonsa kanssa – Siiri Nordin katosi julkisuudesta täysin: muutti 100 asukkaan pikkukylään

Julkaistu:

Reino Nordin hassuttelee isosiskonsa Siirin kanssa Instagramissa.
Muusikko Reino Nordin on yksi Suomen suosituimmista miesartisteista, jonka kappaleet keikkuvat Spotifyn soittolistojen kärjessä. Ennen Nordinin jättisuosiota Reino Nordinin isosisko Siiri Nordin villitsi musiikkifaneja Killer-yhtyeen solistina.

Siiri Nordin, 37, on pysytellyt poissa julkisuudesta jo vuosikausia, ja toisin kuin veljensä, hän ei viihdy enää tähtiä tulvivissa tilaisuuksissa.

Nordinin sisarukset poseeraavat nyt Instagramissa harvinaisessa yhteiskuvassa, jossa sisarukset velmuilevat kameralle.
– Hei sisko paljo kello? Reino kirjoittaa kuvatekstissä.

Siiri Nordin on kertonut Ilta-Sanomille muuttaneensa muutama vuosi sitten elämäntyylinsä täysin. Helsingissä lähes koko elämänsä asunut Nordin muutti maaseudun rauhaan, kauas kaupungin sykkeestä.

Hän asuu nyt Mathildedahlin kylässä, jossa ympärivuotisia asukkaita on vain noin satapäinen joukko.

– Täällä on iso piha, jossa on kaksi rakennusta. Toinen on minulla asuinkäytössä ja toinen on työhuoneenani. Löytyy myös saunat ja muut mukavuudet. Minusta tämä on ihan lottovoittajan juttu, Siiri Nordin kertoi Ilta-Sanomille huhtikuussa.

Monet suomalaiset muistavat kirjon Siiri Nordinin radiohittejä 2000-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä, kuten esimerkiksi Helmiä ja sikoja -elokuvan mieleenpainuvan Sydämeni osuman sai -soundtrackin. Killer-yhtyeen solistina hän vaikutti 2000-luvun alkupuoliskolla. Musiikin lisäksi hän aloitti näyttelemisen jo 5-vuotiaana ja esiintyi lapsuudessaan lukuisissa näytelmissä ja elokuvissa.

Vuonna 2011 Siiri esiintyi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta sen jälkeen hän on viettänyt hiljaiseloa. Häntä ei ole nähty julkisuudessa juuri lainkaan seitsemään vuoteen.

– Suhtaudun julkisuuteen äärimmäisen huonosti. Koen, että olen tasan yhtä kiinnostava kuin kaikki muutkin ihmiset. En näe itsessäni mitään mainosarvoa, hän sanoi IS:lle.


Siiri Nordin kuvaili olevansa veljensä Reinon kanssa kuin yö ja päivä.

– Reino on loistava esiintyjä ja karismaattinen hahmo. Hän haluaa työkseen tehdä kaikkea, mitä musiikin kanssa voi tehdä. Haluan säilyttää mahdollisuuden tutkia musiikissa eri ulottuvuuksia ja mieltymykseni ovat erilaiset kuin Reinon.

Nordin kuvaili IS:lle, että hän on aina arvostanut myös kaupallista musiikkia ja pitänyt veljensä musiikista. Hänen oma tyylinsä on kuitenkin erilainen.

– Yritän tasapainoilla vapauden ja sen välillä, että saan musiikkiani kuuluviin. En jaksa enää tässä iässä tuotteistaa omaa naamaani. Se on mielestäni ahdistavaa.

– Reinolla taas on hyvin huoleton asenne julkisuuteen. Hän tekee mielestäni sen kaiken todella taitavasti. Olen siitä hänessä ylpeä.


Laulajan mukaan hänen veljensä on tehnyt paljon uhrauksia, joita hän itse ei olisi ollut valmis tekemään. Vaikka heidän välisensä rakkaus on aina ollut temperamenttista, Siiri Nordin arvostaa suuresti veljensä kulkemaa polkua.

– Olen nähnyt kaiken sen työnteon, mitä muut eivät huomaa. Reinoa on helppoa haukkua tuolla, koska se on sellainen suulas ääliö, hän nauraa sisarrakkaudella.

Lue lisää: ”Olemme Reinon kanssa kuin yö ja päivä” – isosisko Siiri Nordin latasi tiskiin suoraa puhetta kotimaisesta musiikkialasta