36-vuotias Playboy-kaunotar löytyi julmasti tapettuna makuuhuoneestaan – mysteeriä tutkitaan murhana - Viihde - Ilta-Sanomat

36-vuotias Playboy-kaunotar löytyi julmasti tapettuna makuuhuoneestaan – mysteeriä tutkitaan murhana

Alusvaatemallina työskennellyt nainen löytyi omasta makuuhuoneestaan kuristettuna.

Entinen Playboy-malli löydettiin kotoaan Pennsylvanian Philadelphiasta.­

25.8.2018 14:35

Poliisi löysi keskiviikkona Pennsylvaniasta, Philadelphiasta kodistaan kuolleena entisen Playboy-kaunottaren Christina Carlin-Kraftin. 36-vuotiaana kuollut Christina oli kuristettu kuoliaaksi.

People-lehden mukaan hänen ruumiinsa löytyi tämän omasta makuuhuoneesta kello yhdeksän aikaan aamulla. Poliisit saapuivat paikalle, koska huoneistosta oli ilmoitettu, että sinne on murtauduttu. Ei ole kuitenkaan vielä selvää, liittyykö murtovarkaus mitenkään naisen kuolemaan.

Kuolemaa tutkitaan murhana, koska Carlin-Kraft tapettiin ilmeisesti köydenpätkällä tai muulla vastaavalla välineellä kuristamalla. Ketään ei ole vielä pidätetty tapaukseen liittyen.

Nainen oli muuttanut vasta aivan äskettäin uuteen huoneistoonsa. Aiemmin hän asui tiettävästi New Yorkissa. Kuolleen mallin naapurit järkyttyivät tapauksesta syvästi, sillä asuinalue tunnetaan hyvin rauhallisena alueena, eikä siellä ole aiemmin tapahtunut mitään vastaavaa.

The Sun -lehden mukaan Carlin-Kraft teki pitkään töitä bikini- ja alusvaatemallina. Hän poseerasi rohkeissa kuvissa muun muassa Playboy- ja Maxim-lehdissä, sekä teki kuvauksia Victoria’s Secretille. Hän kertoi omassa verkossa julkaistussa ansioluettelossaan olevansa puoliksi saksalainen ja puoliksi venäläinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?