Cheekin jättikonsertti vilisi tähtiä – lavan valtasivat toinen toistaan kovemmat nimet: JVG, Elastinen, Sanni...

Julkaistu:

Cheekin Valot sammuu -konsertti Lahden mäkimontussa on tällä hetkellä käynnissä. Cheekin jäähyväiskonsertteihin Lahden hyppyrimäille saapuu viikonlopun aikana yhteensä 60 000 fania.
Perjantain keikka alkoi näyttävästi, kun ilotulitteet ja liekit halkoivat ilmaa.

Pian tämän jälkeen koettiin yllätyksiä, kun lavalle nousi Cheekin kanssa Diandra ja hieman myöhemmin Kaija Koo.


Lavan valtasi myöhemmin pianoa soittanut Ilta, jonka kanssa Cheek lauloi Sillat-kappaleen.

Yllätysesiintyjät eivät suinkaan loppuneet tähän, sillä pian lavalla nähtiin Elastinen, jonka kanssa Cheek on keikkaillut Profeetat-duona.

Yleisö otti kaksikon vastaan innoissaan ja taputti käsiään rytmikkäästi yhteen. Lopuksi yleisö palkitsi Profeetat raikuvilla aplodeilla.

– Mun vieressä on äijä, joka on sytyttänyt koko hiton suomiräpin. Se autto mua sillon, kun mulla oli helvetin vaikeeta, Cheek kertoi tunteikkaasti.

Yleisö kiljui villisti illan isännän esitellessä Elastisen. Kaksikko sai jälleen mäkimonttuun vipinää laulamalla Yhtäccii-hitin.


Kahden Profeettojen yhteiskappaleen jälkeen lavalle rynni JVG. VilleGalle ja Jare toivat show’hun mukaan räjähtävän energiansa.

JVG yhtyi Me ollaan ne -kappaleeseen Cheekin ja Elastisen kanssa. Nelikko pomppi vauhdikkaasti lavalla saaden yleisön mylvimään.

JVG:n jälkeen Cheek pyysi lavalle suojattinsa, räppäritulokas Lukas Leonin. Leonin lisäksi lavalle asteli myös Etta.

Seuraavat yllätysvieraat olivat Kapasiteettiyksikkö ja Herrasmiesliiga.

– Otetaan lavalle lisää frendejä, Cheek huusi räppäreiden yhteiskappaleen jälkeen.

Lavalle astelivat jälleen JVG:n Jare ja VilleGalle sekä Sanni. Kolmikko lauloi Cheekin kanssa menevän Flexaan-kappaleen.

Samalla koko mäkimonttu nosti puhelimiensa valot ilmaan Cheekin käskystä ja heilutti niitä rytmikkäästi ylös ja alas. Ilotulitteet halkoivat jälleen ilmaa ja konfetit leijailivat suurten rakettien paukkuessa yleisön yllä, Sannin laulaessa ja räppäreiden juhliessa lavalla.

Perjantain keikka on ensimmäinen Cheekin kahdesta jäähyväiskonsertista Lahden mäkimontussa.

Cheekin viimeinen keikka järjestetään lauantaina samassa paikassa. Nelonen esittää lauantaina Cheek – Valot sammuu ETKOT kello 19.30 alkaen ja yksinoikeudella viimeisen jäähyväiskonsertin Cheek – Valot sammuu LIVE kello 20 alkaen.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt