Rebecca, 25, tähtää Miss Helsingiksi – kaunottaren perheessä on riittänyt juhlanaihetta: Sarianne-äiti meni juuri naimisiin Tony Montanan kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Rebecca, 25, tähtää Miss Helsingiksi – kaunottaren perheessä on riittänyt juhlanaihetta: Sarianne-äiti meni juuri naimisiin Tony Montanan kanssa

Rebecca Reinikkala tähtää Miss Helsinki -kilpailun voittoon.

Rebecca uskoo, että hänen vahvuutensa kilpailussa ovat positiivisen luonne ja kyky heittäytyä.

24.8.2018 21:31

Miss Helsinki -kilpailun finalistit julkistettiin tänään Helsingissä. Yksi kilpailun osallistujia on Rebecca Reinikkala, 25. Kaunotar tähtää voittoon.

Ajatus kilpailuun osallistumisesta alkoi kipinöidä jo vuosia sitten.

– Olen seurannut kilpailua viitisen vuotta ja ihaillut tätä. Kun rakastan kaikkea naisellista, niin tämä tuntui tosi kivalta.

Liiketalouden tradenomiksi opiskellut Rebecca pisti haaveen kuitenkin opiskelujen ajaksi hyllylle. Muutama vuosi valmistumisen jälkeen hän päätti, että nyt aika olisi kypsä.

Rebecca Reinikkala työskentelee parhaillaan hänen äitinsä ja äidin veljen perustamassa yrityksessä. Rebeccan vastuulle kuuluu muun muassa taloushallinnon tehtäviä.

Kilpailussa omiksi vahvuuksikseen hän mainitsee positiivisen luonteen ja kyvyn heittäytyä.

– Ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen, että persoona kuin persoona, niin yleensä ei tule hirveästi riitaa tai mitään, Rebecca tuumaa.

Haasteekseen hän mainitsee esiintymisen. Nuorempana missikokelas on harrastanut teatteria, mutta kilpailussa vaadittavan kaltaisesta esiintymisestä hänellä ei ole juurikaan aiempaa kokemusta.

– Vaikutan todella ekstrovertilta, mutta sisällä on aika introvertti, Rebecca tunnustaa hymyillen.

–  Joudun aina heittäytymään sosiaalisiin tilanteisiin, ja tykkään olla paljon yksin.

Vastikään sinkkuuntunut kaunotar uskoo, että tämä voi kilpailua ajatellen olla myös hyväkin asia.

– Kilpailu vie niin paljon aikaa, niin ei tule sitten mitään vaikeuksia sen suhteen.

Laulajana tunnettu Tony Montana eli Pasi Hailio ja hänen elämänkumppaninsa Sarianne Reinikkala avioituivat Kulosaaren kirkossa viime lauantaina.

Rebecca työskentelee parhaillaan hänen äitinsä logistiikka-alan yrityksessä. Äiti Sarianne Reinikkala on perustanut yrityksen yhdessä hänen veljensä kanssa.

Perheessä onkin riittänyt viime aikoina juhlanaiheita, kun artistinimellä Tony Montana aikoinaan tutuksi tullut laulaja Pasi Hailio ja Rebeccan äiti Sarianne vihittiin viime lauantaina. Pari on pitänyt yhtä jo kaksi vuotta.

Intiimiä tilaisuutta vietettiin perheenjäsenten ja ystävien kesken Kulosaaren kirkossa. Vihkimisen jälkeen hääpari seurueineen siirtyi juhlimaan Pörssiklubille.

– Häät meni tosi ihanasti ja oli kaunis tilaisuus, Rebecca hehkuttaa.

– Olen todella iloinen äidin puolesta, että hän on tuossa iässä löytänyt vielä elämänkumppanin.

– En ole kovin räväkkä vaan aika rauhallinen henkilö, Rebecca kertoo.

Uuden isäpuolen Rebecca toivottaa ilolla tervetulleeksi perheeseen.

– Hän on todella hauska ja sosiaalinen tyyppi. Pasi oli varma, että olen finaalissa, vaikka en siitä itse niin varma ollutkaan, Rebecca tunnustaa naurahtaen.

Rebeccan ja hänen äitinsä välit ovat hyvin läheiset. Rebecca kertookin koko perheen tukeneen ja kannustaneen häntä innoissaan kilpailussa aina karsinnoista asti.

Perheyrityksessä Rebecca tekee kaikkea taloushallinnosta, myyntiin ja laskutukseen. Kaunotar tunnustaa, että hänestä on myös haaveiltu yritykselle jatkajaa.

– Äiti haluaisi, että otan sen, mutta en vielä ole luvannut mitään.

Rebecca uskoo, että hänen vahvuutensa kilpailussa ovat positiivisen luonne ja kyky heittäytyä.

Kumpikin hyvin eri tyyppisistä urapoluista sopisi kuitenkin missikokelaan mukaan hänelle mainiosti.

– Olen todella naisellinen ja minua kiinnostaa naiselliset asiat. Mutta kyllä myös tuo binespuoli on tosi kiinnostava. Olen sitä opiskellutkin, ja koulutukseni sulautuu hyvin tämän hetkiseen työhöni.

Suuria tulevaisuuden haaveita hänellä ei vielä ole.

– Ajattelin elää päivän kerrallaan ja katsoa millaisia mahdollisuuksia tämä kisa antaa.

– Olen periaatteessa avoin kaikelle, Rebecca päättää iloisena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?