Viihde

Maryam Razavin tulevaisuus on täynnä suuria suunnitelmia – yksityiselämäkin kukoistaa: ”Leo on superkomea ja superihana”

Julkaistu:

Tainola Show
– Yksityiselämäni status on hyvä, muusikko Leo Stillmanin kanssa viihtyvä Maryam Razavi sanoo ISTV:n Tainola Show’ssa.
Maryam Razavin kasvot ovat tutut monista mainoksista ja muotinäytöksistä. 35-vuotias malli, stylisti ja tv-kasvo kertoo tienneensä jo pienenä, että hän haluaa joskus työskennellä muodin parissa. Nyt Maryam sanoo saavuttaneensa tämän haaveen.

Maryam naurahtaa, että vielä on pitkä lista asioista, joita hän haluaa toteuttaa.

– Olen ihminen, joka haluaa tehdä muodin parissa kaikkea ja samalla alati haastaa itseään, Maryam sanoo ISTV:n Tainola Show’ssa.
  • Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Ujoksi itseään luonnehtiva Maryam bongattiin 17-vuotiaana lukion penkiltä muotikuvauksiin. Nuori nainen kiinnostui, mutta päätti lukea itsensä ensin ylioppilaaksi. Lakin saatuaan 18-vuotias Maryam kävi näyttäytymässä Model Boom -mallitoimistossa.

– Kun minut hyväksyttiin mallitoimiston listoille, en heti kertonut vanhemmilleni. Rohkaisin itseni ja kerroin isälle, joka sanoi luottavansa minuun sekä siihen, että teen hyviä päätöksiä, iranilaisen isän ja suomalaisen äidin tytär muistelee.


Maryam on ollut työssään kiireinen pian parinkymmenen vuoden ajan. Hänen mallimammansa Jaana Ukkola on painottanut, että mallintöitä voi tehdä viisikymppiseksi asti.

Vaikka näin on, supertähti George Clooneyn kanssa Nespersso-mainoksessakin esiintynyt Maryam on kuitenkin kokeillut siipiään jo muilla taiteen aloilla.

Pari vuotta sitten Maryam kirjoitti ja ohjasi dokumenttielokuvan Perfect Selfie. Tarinassa pääosaa esittää taiteilija Johanna Oraksen ja hänen miehensä Reijon Olivia-tytär.

– Dokumenttia on esitetty kouluissa ja yliopistoissa. Nyt HBO on tekemässä samantyyppistä tv-sarjaa. Sieltä on pyydetty Jennin (Salonen) ja minun leffaani nähtäväksi, tutkimusmielessä, Maryam kertoo ja huomauttaa, että dokumenttielokuvaa on esitetty myös ulkomaisilla festivaaleilla.


Maryam oli aikoinaan niin innoissaan dokumentistaan, että sanoo haluavansa oppia elokuvamaailmasta ja elokuvan tekemisestä enemmän.

– Siinä on seuraava haasteeni, hän naurahtaa.

Maryamilla on takanaan eroon päättynyt pitkä suhde, mutta jo jonkin aikaa hänet on yhdistetty muusikko Leo Stillmaniin. Molemmat ovat myös laittaneet Instagramiin kauniita kuvia hempeine teksteineen.

Yksityiselämästään aina vaitonainen Maryam ei halua sen enempää avata parin suhdetta.

– Yksityiselämäni status on hyvä. Leo on superkomea ja superihana. Tulevaisuudelta toivon, että pääsen toteuttamaan unelmiani ja saan elää onnellisen elämän, hän päättää.