Ben Affleckin ex-vaimon käytös herättää isoja kysymysmerkkejä – näin Hollywoodin unelmaparin elämä muuttui painajaiseksi

Julkaistu:

suhdekriisi
Ben Affleckin syöksykierre ei ole saanut entistä puolisoa hylkäämään häntä kokonaan.
Tämän viikon keskiviikon jälkeen monet lehdet uutisoivat siitä, miten elokuvatähti Ben Affleck kuvattiin nousemassa entisen vaimonsa kyytiin kotinsa pihalla ilmiselvästi huonossa kunnossa. Näyttelijän olemus oli viikon kestäneen bileputken jälkeen punakka ja sumeasilmäinen. Entinen vaimo Jennifer Garner saapui huolehtimaan hänestä.

Monet ovat ihmetelleet sitä, miksi Garner pysyy edelleen entisen puolisonsa rinnalla ja auttaa häntä niin tunnollisesti. Affleck on hakeutunut hoitoon päihderiippuvaisuutensa takia vuonna 2001 ja 2017, mutta se ei ole tuottanut tulosta.


Hollywoodin unelmapariksi nimitetty pariskunta erosi kesällä 2015 kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Heillä on kolme yhteistä lasta, joita Garner on hoitanut kotona omistautuneesti sillä aikaa, kun Affleck on rakentanut menestyksekästä uraansa elokuvamaailmassa.

Kun erouutinen tuli ilmi, amerikkalaiset lehdet saivat nopeasti selville, että Affleckilla oli mitä ilmeisimmin ollut sivusuhde perheen lastenhoitajan kanssa. Affleckin kerrottiin karanneen lemmenlomalle naisen kanssa jo keväällä ennen eroa. 28-vuotias Christine Ouzounia teki perheelle töitä useita vuosia, mutta sai potkut sen jälkeen, kun väitteet salasuhteesta tulivat lehtien tietoon.


Salasuhteesta huolimatta pariskunnan ero oli lähes riidaton. Heidän kerrottiin sopivan omaisuutensa jaosta ja lasten yhteishuoltajuudesta ilman asianajajan apua. Garner sanoi Vanity Fairin haastattelussa, että lastenhoitajalla ei lopulta ollut mitään tekemistä heidän eronsa kanssa.

Eron todelliseksi syyksi on väitetty nimenomaan Affleckin riippuvaisuuksia. Hänen kerrotaan olleen jo pitkään alkoholi- ja uhkapelikoukussa. Silloin kun erokohu oli pahimmillaan, Affleckin kerrottiin juopottelevan ja pelaavan nettiuhkapelejä yksin kotonaan pitkin päiviä. Hänen kerrottiin myös saavan aggressiivisia kohtauksia perheensä keskuudessa. Vihamielinen käytös oli viimeinen tikki vaimolle.


Erosta on nyt kolme vuotta, ja Affleckin elämä vaikutti jo vihdoin asettuvan raiteilleen. Hän muutti pari kuukautta sitten omaan asuntoon lähelle lukaalia, jossa Garner ja perheen lapset asuvat. Hän myös alkoi seurustella avioeronsa jälkeen televisiotuottaja Lindsay Shookusin kanssa. Suhde vaikutti vakaalta.

Viime viikon torstaina julkisuuteen tihkui kuitenkin ensimmäisiä merkkejä siitä, että Affleck on palannut vanhojen tottumustensa pariin. Hänet bongattiin viettämässä iltaa 22-vuotiaan Playboy-mallin Shauna Sextonin kanssa.

Sen jälkeen selvisi, että mies on viettänyt bileputkea koko viikon syntymäpäivänsä jälkeen. Affleck täytti keskiviikkona 15. elokuuta 46 vuotta. Daily Mailin mukaan Benin bilekämpäksi muuttuneessa kodissa vieraili tiistaina Shaunan jälkeen vaalea, tatuoitu kaunotar. Keskiviikkona 22. elokuuta ex-vaimo Garner keskeytti juhlat saapumalla hakemaan väsynyttä miestä asunnolta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt