Ben Affleckin elämä syöksykierteessä: viikon biletysputki päättyi romahdukseen – ex-vaimo ajoi itkuisen Hollywood-tähden vieroitukseen

rac

Julkaistu:

Ben Affleck on joutunut vieroitukseen jo kolmannen kerran.
Hollywood-tähti Ben Affleckin elämä on ajautunut varsinaiseen syöksykierteeseen. Brittimediat uutisoivat 46-vuotiaan näyttelijän joutuneen vieroitukseen jo kolmannen kerran.

Affleck kirjautui Los Angelesissa sijaitsevaan vieroitushoitolaitokseen keskiviikkona. Näyttelijän ajoi paikalle miehen ex-vaimo Jennifer Garner.


Kamerat tallensivat herkässä tilassa olleen Affleckin istumassa autossa. Daily Mailin mukaan mies kantoi mukanaan raamattua ja liikkui asianajajansa kanssa.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Affleckin tila on viime aikoina romahtanut. Vieroitushoito seurasi sivuston mukaan viikon biletysputkea. Tähti on myös yhdistetty 22-vuotiaaseen Playboy-malli Shauna Sextoniin.


Myös näyttelijän ulkonäkö on muuttunut hetkessä radikaalisti. Tuoreimmissa kuvissa Affleckin olemus on pöhöttynyt ja epäsiisti. Hänet on viime aikoina myös kuvattu useaan otteeseen tupakoimassa tai juomassa alkoholia.


Hollywoodin suosikkiparin jo kolme vuotta kestäneeseen avioeroprosessiin liittyy monenlaisia käänteitä ja yksityiskohtia. Affleck ja Garner ilmoittivat erostaan julkisuudessa kesäkuussa 2015. He erosivat juuri kymmenvuotishääpäivänsä kynnyksellä, mutta avioero ei ole vieläkään lopullinen.

Kaksi viikkoa sitten Los Angelesin korkein oikeus uhkasi hylätä avioeropaperit, sillä he eivät ole toimittaneet oikeita papereita. Affleckilla ja Garnerilla on kolme kouluikäistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Affleck on alkoholiongelmastaan avoimesti julkisuudessa. Hän pääsi edellisen kerran vieroituksesta joulukuussa 2017. Ensimmäisen kerran hän oli vieroituksessa 2001.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt