Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen astelevat tänään avioon Veronassa – tällaiset ovat parin romanttiset unelmahäät rakkauden kaupungissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen astelevat tänään avioon Veronassa – tällaiset ovat parin romanttiset unelmahäät rakkauden kaupungissa

Jutta Gustafsbergistä tulee tänään perjantaina rouva Rouvinen.

Jutta ja Juha astelevat tänään avioliiton satamaan.

24.8.2018 6:34

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg, 44, ja hänen kihlattunsa, Unelmien poikamies -ohjelmasta tuttu Juha Rouvinen, 39, avioituvat tänään perjantaina illalla Italian kauniissa Veronan kaupungissa.

Suomesta pariskunnan häihin on lentänyt nelisenkymmentä ihmistä ja Jutta on Ilta-Sanomien haastattelussa kertonut, että häät ovat aikuisten häät. Näin ollen lapsia ei pariskunnan tärkeässä juhlassa nähdä. Jutta on kertonut, että hääkutsuissa on ilmoitettu vieraille tarkka pukukoodi.

– Meillä on pukukoodi, että pelkästään valkoista, Jutta kertoi IS:lle keväällä.

Jutta ja Juha ovat tehneet vierailleen mielenkiintoisen ohjelman ja lauantaina uunituore aviopari ja vieraat viettävät yhdessä erilaisin aktiviteetein.

Jutan polttareihin osallistunut missikeisarinna Sunneva Kantola on paikan päällä Veronassa ja julkaisi Instagramissa kuvan kaupungin romanttisista maisemista.

Jutta kertoi ISTV:n Tainola Show´ssa aiemmin tänä vuonna, että hänestä tulee rouva Rouvinen ja tämä on hänen viimeinen avioliittonsa. Eli hän painotti liiton kestävän elämän loppuun asti.

Jutta kertoi myös, että he tekevät sellaisen häämatkan, jossa pari lähtee vaeltamaan Italian kauniiseen maastoon.

Aluksi Jutta ja Juha pitivät suhteensa salassa, mutta vain hetken. Viime vuoden pääsiäisenä he julkistivat suhteen ensimmäisellä, rakkaudentäyteisellä yhteiskuvalla.

Suhde ei alkanut salamarakastumisella, vaan Jutan ja Juhan ystävyys syveni aste asteelta rakkaudeksi.

Ystävystyminen alkoi kesällä kaksi vuotta sitten yhteisten työkuvioiden merkeissä. Pitkän syksyn ja talven vaihduttua kevääksi he huomasivat vakaan toveruuden muuttuneen syväksi rakkaudeksi.

Viime vuoden syyskuussa Jutta esitteli onnellisena sormessaan kimaltelevaa kihlasormusta.

– Vetovoima on lisääntynyt koko suhteemme ajan. Vaikka aikaisempaan ei saisi verrata, niin tämä on hyvin erilainen suhde, Jutta kertoi IS:lle vuosi sitten.

Pari katsoi toisiaan niin rakastuneesti IS:n yhteishaastattelussa vuosi sitten keväällä, että avioliittoon asteleminen tuntuu vain luonnolliselta jatkumolta Jutan ja Juhan tarinalle.

– Meillä ei ollut alkuhuumaa, vaan suhde on yhtä huumaa koko ajan, Jutta sanoikin IS:lle vuosi sitten.

Jutta ja Juha astelevat tänään avioliiton satamaan.

Juuri ystävyys on luonut vahvan, täysin aiemmista suhteista poikkeavan pohjan Jutan ja Juhan rakkaudelle.

– Ystävyys on parisuhteen terveyttä ylläpitävä voima. Olen siitä erityisen ylpeä meidän suhteessa, Juha kehui.

Katso alla olevalta videolta Jutta Gustafsbergin haastattelu Tainola Show’ssa.

Henkisiä arvoja vaaliva pariskunta on opetellut läsnäolon taidon. Kun he ovat yhdessä, he sammuttavat puhelimensa ja tietokoneensa. He nauttivat läheisyydestä, hyvästä ruuasta, syvällisistä keskusteluista ja meditaatiosta.

– Osaamme tehdä arjestamme ainutlaatuista, he kertoivat.

Jutta ja Juha ovat kertoneet ohjeita onnelliseen suhteeseen tänä vuonna ilmestyneessä teoksessaan Rakkauden voimakirja. He ovat myös järjestäneet Mielen päällä – onnellinen parisuhde -retriittejä pariskunnille.

Vuosi sitten he löivät sinetin suhteelleen yhteisillä rakkaustatuoinneilla. Jutta otti käteensä pöllön, jonka vatsassa on lukko. Rouvisen kädessä komeilee kookkaampi pöllö, joka pitelee avainta.

– Tämä rakkaus ansaitsee pysyvän leiman. Sun avain sopi täydellisesti mun lukkoon, Jutta iloitsi Instagramissa.

Liitto on nyt luotu kestämään ja Jutta ja Juha aikovat pitää suhteesta hyvää huolta.

Kiitollisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä suhteessa.

Jutta ja Juha kertoivat IS:n parisuhdehaastattelussa tekevät yhdessä kiitollisuusharjoituksia. Iltaisin Jutta saattaa onnenkyyneleet silmissään valvottaa Juhaa kertomalla, mistä kaikesta hän on tänään kiitollinen.

– Kiitollisuus on yksi keskeisin asia, joka meidän rakkauttamme vahvistaa. Minusta tuntuu, että olemme löytäneet toisemme iäksi, Juha herkistyi.

Lue lisää: Rakastuneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen kirjoittavat salaisia lemmenviestejä sydämenmuotoiseen päiväkirjaan – ”Suhde on yhtä huumaa”

Lue lisää: Jutta Gustafsberg vaihtaa sukunimensä: ”Liitto on kolmas ja viimeinen”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?