Jari Sillanpään esiintyminen Fugefestillä vaakalaudalla esiin nousseiden vakavien väitteiden takia – poistettiin esiintymislistalta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpään esiintyminen Fugefestillä vaakalaudalla esiin nousseiden vakavien väitteiden takia – poistettiin esiintymislistalta

Keskiviikkona ilmoitettiin Jari Sillanpään esiintyvän Fugefestillä. Tänään torstaina festivaali ilmoitti, että Sillanpään esiintyminen on toistaiseksi peruttu.

23.8.2018 12:37

Jari Sillanpään esiintyminen Fugefestillä on vaarassa, tapahtumajärjestäjä kertoo tiedotteessaan.

– Nyt esiintyminen on epävarmaa eilen mediassa esiin nousseiden vakavien syytösten takia. Tällä hetkellä Jari Sillanpää on poistettu festivaalin esiintyjälistasta. Festivaalin järjestäjät seuraavat tarkkaan tilanteen kehittymistä ja reagoivat sen mukaan, tiedotteessa kerrotaan.

– Mikäli Jari todetaan syyttömäksi eilen esiin nousseisiin väitteisiin, on hän tervetullut Fugefestin lavalle. Ennen kuin lisätietoja saadaan, ei järjestäjillä ole enempää kommentoitavaa asiaan, tiedote jatkuu.

Fugefest ilmoitti eilen keskiviikkona Sillanpään esiintyvän Fugefestillä. Torstaina festivaali perui toistaiseksi esiintymisen.

Sillanpää julkaisi Facebookissaan kirjoituksen, jossa hän kommentoi Iltalehden eilen julkaisemaa uutista.

Sillanpää kirjoittaa, että häntä on kuulusteltu sen johdosta, että hänen kotoaan takavarikoiduilta laitteilta olisi poliisin mukaan löytynyt viitteitä laittomasta materiaalista.

Sillanpää sanoo, etteivät Iltalehden mainitsema kameralaukku ja kamera muistikortteineen ole koskaan olleet hänellä mukana Thaimaassa, eikä muistikortilla ole Sillanpään mukaan mitään laitonta materiaalia.

Ilta-Sanomat on aiemmin kertonut, että Keskusrikospoliisilla on käynnissä kansainvälisen lapsipornoringin tutkinta. Tutkinnassa pääepäiltynä on Sillanpään hovihankkijana tunnettu henkilö, joka sai neljän vuoden tuomion törkeästä huumerikoksesta.

Jari Sillanpää kiistää syytökset.

Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi kertoo IS:lle, että Sillanpää ei ole KRP:n tutkinnassa epäiltyjen joukossa.

– Esitutkinnassa ilmeni, että poliisi oli saanut palautettua joitain kuvia ja lyhyen videon, joita ilmeisesti oli katsottu koneeni kautta. Ne on löydetty koneilta sellaisilta alueilta, joista normaalikäyttäjä ei niitä pystyisi löytämään, Sillanpää kirjoittaa.

Sillanpää epäilee, että hänen kotonaan järjestetyissä juhlissa koneita ovat voineet käyttää juhlien osallistujat.

–– En ole pitänyt hallussani lasta loukkaavaa kuvamateriaalia, hän toteaa.

Jo neljättä kertaa Espanjan Fuengirolassa järjestettävän tapahtuman tähtinä nähdään tänä vuonna vuoden 1980 kokoonpanonsa 40-vuotisjuhlakiertueen Fuengiroralasta aloittava Pelle Miljoona Oy, rap-artisti Elastinen, Lauri Tähkä , Yö, tänä vuonna Emma Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu LEO, Jonne Aaron, Martti Servo & Napander, Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora sekä Reino Nordin.

Alla oleva video on kuvattu elokuun alkupuolella, kun käräjäoikeudessa käsiteltiin Jari Sillanpään huumejuttua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?