Tiina Lymi ja miesystävä Tuomas Kantelinen poseeraavat ensimmäistä kertaa yhdessä: Miettivät pitkään, haluavatko astua pariskuntana median eteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiina Lymi ja miesystävä Tuomas Kantelinen poseeraavat ensimmäistä kertaa yhdessä: Miettivät pitkään, haluavatko astua pariskuntana median eteen

Pari poseerasi ensimmäistä kertaa yhteiskuvissa.

22.8.2018 20:12

Ohjaaja-näyttelijä Tiina Lymi ja säveltäjä Tuomas Kantelinen edustivat ensimmäistä kertaa julkisesti pariskuntana Ilosia aikoja, Mielesäpahoittaja -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Tiina Lymin ohjaama elokuva perustuu Tuomas Kyrön kirjoittamaan kirjaan.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan pariskunta oli miettinyt pitkään, tulisivatko he yhdessä punaiselle matolle. He olivat lopulta päätyneet siihen, että tämä olisi sopiva hetki tulla yhdessä kameroiden eteen.

Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen ensimmäisessä yhteiskuvassa.­

Lymi ja Kantelinen edustivatkin näyttävänä pariskuntana tilaisuudessa otetuissa yhteisvalokuvissa.

Tuomas Kantelinen on säveltänyt useita konserttiteoksia, mutta hänet tunnetaan parhaiten elokuvasäveltäjänä.

Tiina Lymi tunnetaan pitkän linjan näyttelijänä elokuvissa ja televisiosarjoissa. Lisäksi hän on ohjannut muun muassa suositun elokuvasarjan kolmannen osan, Napiirin sankarit 3 -elokuvan.

Tiina Lymin ohjaama elokuva Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 24.8.­

Lymin viimeisin ohjaus Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 24.8.

Dome Karukosken komediaelokuva Mielensäpahoittaja nousi ilmestyttyään 2014 vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi. Tiina Lymin ohjaama Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva ei ole ohjaajan mukaan tälle suora jatko-osa, Lymi kertoi aiemmin Ilta-Sanomille.

– Siellä ei ihan tarkoituksella ole numero kahta perässä, vaan tämä on ihan oma teoksensa, Lymi kertoi.

Ohjaaja kertoi tuolloin, että hänellä oli alusta asti hyvin kirkas visio siitä, millainen elokuvasta tulisi. Yksi elokuvan kantavista aiheista on sukupolvien kohtaaminen, joka oli ohjaajalle tärkeä teema.

Heikki Kinnunen kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että hänen oli helppo hypätä esittämänsä pääosan roolihahmoon. –Olen 72-vuotias mies. Minun ei tarvitse hirveästi samaistua, kun olen juuri sen ikäinen kuin se Mielensäpahoittajikin.­

Harvalla elämä menee kompastumatta. Sosiaalisessa mediassa näkyy Lymin mukaan hyvin valheellinen tai ohut pinta todellisuudesta.

– Monella on alla varmasti paljon surua, ohittamista ja sellaista yksinäisyyden kokemusta tai epävarmuutta. Ainoa, joka sen voi kuroa yhteen, on yhteisöllisyys, Lymi pohti.

– Eikä koskaan ole liian myöhäistä korjata asioita ja löytää reitti jonkun ihmisen luokse, jota rakastaa.

Ohjaustyö sai kiitosta myös näyttelijöiltä. Esimerkiksi toisen pääosan esittäjä Heikki Kinnunen kertoi aiemmin lähteneensä mukaan elokuvaan pitkälti siksi, että Tiina Lymi ohjasi elokuvan.

– Kyllä se Tiinan kanssa oli ihan lupsakkaa meininkiä. Tiina tiesi tarkkaan, millaista elokuvaa oltiin tekemässä ja sitä sitten tehtiin, Kinnunen tuumasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?