Entisen aikuisviihdetähden hurja muodonmuutos: karisti 27 kiloa pikavauhtia – turvautui äärimmäiseen dieettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Entisen aikuisviihdetähden hurja muodonmuutos: karisti 27 kiloa pikavauhtia – turvautui äärimmäiseen dieettiin

Aikuisviihdetähtenä tunnettu Jenna Jameson karisti raskauskilonsa tiukan dieetin avulla.

Jenna Jameson tiputti painoaan yli 27 kiloa neljässä kuukaudessa.

22.8.2018 13:57

Maailmankuulu entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson teki keväällä elämäntapamuutoksen karistaakseen raskausaikana hänelle kertyneet kilot. 44-vuotias Jameson laittoi ruokavalionsa remonttiin, alkoi liikkua enemmän, panosti terveeseen elämään ja karisti vain neljässä kuukaudessa reilut 27 kiloa.

Entinen aikuisviihdetähti on esitellyt huimaa muodonmuutostaan ahkerasti Instagram-tilillään. Hän on julkaissut useita ennen ja jälkeen -kuvia, ja nyt hän paljastaa, miten saavutti hoikan vartalonsa.

Jameson kertoo Instagramissa, että hänen painonpudotuksensa salaisuus on ketoosidieetti.

Äärimmäisen dieetin tavoitteena on saada elimistö ketoosiin eli tilaan, jossa se polttaa rasvavarastoja hiilihydraattien sijaan. Tiukassa dieetissä syödään vain äärimmäisen vähän hiilihydraatteja ja suositaan vain tiettyjä ruoka-aineita. Ruokavalioon kuuluu ainoastaan proteiinia, rasvaa ja vihreitä kasviksia.

Jameson paljastaa Instagram-tilillään, millainen hänen ruokavalionsa on. Hän noudattaa tiukkaa ruokarytmiä ja syö samoja aterioita joka ikinen päivä.

– Olen yksi niistä oudoista ihmisistä, jotka eivät kaipaa vaihtelua. Joka aamu syön tismalleen samaa: 3 kananmunaa juustolla ja avokadolla.

Jenna Jameson vuonna 2013.

Aamuisin Jameson juo myös kahvia. Aamupalan jälkeen vuorossa on kasviksista ja proteiinista koostuva lounas.

– Lounas on suurin ateriani, syön aina rucolasalaattia ja grillattua parsaa tai kesäkurpitsaa jonkin lihan kanssa (yleensä jauhelihapihviä tai grillattua kanaa). Sitten napostelen aina, kun tunnen itseni nälkäiseksi (yleensä manteleita tai macadamiapähkinöitä, joskus raejuustoa). Siinäpä se!

Iltaisin Jameson keskittyy itsensä nesteytykseen. Hän juo runsaasti vettä ja menee nukkumaan kymmeneltä.

– Ei taikoja, ei hienostunutta ruokavaliota... Vain puhdasta luomuruokaa. Vilkutin hyvästit kaikelle prosessoidulle tai pakatulle jo kauan sitten.

Jameson kertoo, että häneltä tiedustellaan usein, miten hänellä riittää motivaatiota tiukan dieetin ylläpitoon.

– Kun näet tällaisia tuloksia vain neljässä kuukaudessa, se antaa sinulle voimaa, ex-aikuisviihdetähti toteaa.

Jameson kertoi aiemmin Instagramissa, että hänelle tärkeää ei ole vaa’an lukema, vaan se, miltä hän näyttää ja miltä hänestä tuntuu.

– Lopetin kiinnittämästä vaakaan huomiota, koska en oikeastaan pudota enää painoa, yritän vain päästä senteistä. Olen tyytyväinen edistymiseeni fyysisesti, mutta uskomaton sivutuote tässä keto-elämäntavassa on se, että tunnen olevani henkisesti terävämpi. Voin sallia itselleni viikoittaisen herkun, mikä on kiva, Jameson kirjoitti.

Jamesonin paino nousi, kun hän odotti reilu vuosi sitten syntynyttä Batel Lou -tytärtään. Batel Lou on Jamesonin ja hänen vakuutuspetoksesta tuomitun jalokivikauppiasmiehensä Lior Bittonin ensimmäinen yhteinen lapsi. Jameson ja Bitton ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 lähtien.

Jamesonilla on entuudestaan 9-vuotiaat kaksospojat entisen puolisonsa vapaaottelija Tito Ortizin kanssa.

Jameson on ruokavalionsa vuoksi muuttanut myös suhtautumistaan itseensä ja elämäänsä. Hän kertoo keskittyvänsä henkiseen hyvinvointiinsa, meditoi ja nauttii lapsiarjesta. Vartaloaan Jameson hoitaa joogaamalla.

Päihdeongelmista aiemmin kärsinyt Jameson on pysytellyt uuden elämänsä ansiosta kuvilla jo parin vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?