Prinsessa Dianan entinen henkivartija jyrähti Meghanin perhedraamasta – syyttää prinssi Harrya herttuattaren isän möläytyksistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Dianan entinen henkivartija jyrähti Meghanin perhedraamasta – syyttää prinssi Harrya herttuattaren isän möläytyksistä

Herttuatar Meghanin kerrottaan katkaisseen välit isäänsä Thomas Markleen täysin.

Herttuatar Meghanin isä, Thomas Markle on antanut brittimedialle useita haastatteluita, joissa hän on arvostellut hovin toimintaa ja uskonut kuninkaallisen elämän muuttaneen tytärtään.­

21.8.2018 16:39

Herttuatar Meghanin perhe on ollut runsaasti esillä mediassa koko kesän ajan. Herttuattaren isä ja siskopuoli ovat laukoneet suoria kommentteja brittihovista, ilmaisseet olevansa pettyneitä Meghaniin ja toivoneet pääsevänsä jälleen puheväleihin hänen kanssaan.

Thomas Markle on antanut brittimedialle useita haastatteluita, joissa hän on arvostellut kovin sanoin hovin toimintaa.­

Meghanin isä, Thomas Markle on antanut brittimedialle useita haastatteluita, joissa hän on arvostellut hovin toimintaa ja uskonut kuninkaallisen elämän muuttaneen tytärtään. Markle kertoi hiljattain Daily Mailille, että hänen lausuntojensa vuoksi Meghan on katkaissut välit isäänsä täysin.

– Se satuttaa minua todella paljon, että hän on katkaissut välit minuun täysin. Minulla oli ennen puhelinnumero ja tekstiviestinumero hänen henkilökohtaisille avustajilleen palatsissa, mutta sen jälkeen kun sanoin muutaman kriittisen sanan siitä, että kuninkaallinen perhe muuttaa Meghania, he katkaisivat välit, Markle itki haastattelussa.

Nyt prinsessa Dianan entinen henkivartija on kertonut Yahoo Newsille suorasanaisesti, mistä Marklen varomattomat möläytykset hänen mielestään johtuvat.

69-vuotias Ken Wharfe kertoo lehdelle, että hänen mielestään tulehtunut tilanne on prinssi Harryn syytä. Hän toteaa, että ongelmat Marklen perheen kanssa olivat aavistettavissa jo, kun Harry ja Meghan julkistivat kihlauksensa viime vuonna.

Dianan entinen henkivartija Ken Wharfe on sitä mieltä, että tulehtunut tilanne on prinssi Harryn syytä.­

Wharfen mielestä tilanne oltaisiin voitu välttää, ja Harryn olisi pitänyt varmistaa, että Thomas Markle saa hovilta apua median kanssa toimimiseen.

– Kukaan ei pidä hänestä huolta. Mukana on hänen taivutteluaan, rahan tarjoamista, jahtaavia paparazzeja ja se tunkeutuminen ja negatiivinen kirjoittaminen, jota olemme nähneet, Wharfe sanoo Yahoo Newsin The Royal Box -haastattelussa.

Wharfen mukaan prinssi Harry olisi voinut hillitä valtavaa kuohuntaa Marklen ympärillä ja hankkia tälle apua hovin puolelta. Ammattilaisten avulla Markle olisi voinut välttyä möläytyksiltä ja Meghan puolestaan kiusalliselta konfliktilta.

– Harry olisi voinut tehdä sille jotain. Hän on voinut neuvoa hovin virkamiehiä, tai olla neuvomatta, mutta hän olisi voinut myös vaatia sitä, Wharfe toteaa.

Meghanista tuli avioliiton myötä Sussexin herttuatar. Isä on väittänyt, että tytär on muuttunut kuin toiseksi ihmiseksi avioliiton jälkeen.­

Wharfen mukaan Marklea ei kuitenkaan tulisi nähdä hirviönä tämän möläytysten vuoksi. Hovin ex-henkivartija tuntee myötätuntoa erakoksikin kuvattua Meghanin isää kohtaa.

– Minusta meidän ei pitäisi hylätä hänen isäänsä ihmisenä, joka on tehnyt virheitä, hirviönä. Hänen käytöksensä on tulos siitä, että hän on saanut huonoja neuvoja tai ei neuvoja lainkaan.

Daily Mailin mukaan Ken Wharfe työskenteli prinsessa Dianan ympärivuorokautisena henkivartijana vuosina 1987–1993.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?