Kuukauden Suomen Lapissa erakkona asunutta Hollywood-tähteä ei ole enää tunnistaa – ulkonäkö muuttui roolia varten täysin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuukauden Suomen Lapissa erakkona asunutta Hollywood-tähteä ei ole enää tunnistaa – ulkonäkö muuttui roolia varten täysin

Shia LaBeoufia ei ole tunnistaa uudessa lookissaan.

21.8.2018 15:45

Näyttelijä Shia LaBouf on herättänyt ihmetystä amerikkalaislehdissä alati muuttuvan ulkonäkönsä vuoksi. Kesän mittaan LaBeouf on nähty jos jonkinlaisessa lookissa Hollywoodissa.

Muutama päivä sitten LaBeouf kuvattiin Los Angelesissa huomattavasti eri näköisenä kuin ennen. Hiuksensa ajanut näyttelijä käyskenteli kadulla ilman paitaa ja yläruumis tatuoituna.

Valtava tatuointi ei ole aito, vaan osa LaBeoufin roolihahmon tyyliä elokuvassa The Tax Collector.

Shia LaBeoufin tähdittämä The Tax Collector saa ensi-iltansa ensi vuonna.­

Toukokuussa näyttelijä bongattiin puolestaan pitkähiuksisena ja aivan toisentyylisissä vetimissä. Kyseessä oli tuolloinkin rooliasu Honey Boy -elokuvaa varten. Honey Boy on näyttelijälle hyvin henkilökohtainen projekti, sillä LaBeouf esittää elokuvassa omaa isäänsä. Elokuva kertoo lapsinäyttelijästä, joka yrittää paikata välejään juopottelevan isänsä kanssa.

Tunnistaisitko? Shia LaBeouf nähdään Honey Boy -elokuvassa peruukissa.­

Keväällä 2017 näyttelijätähti teki projektin yhdessä taiteilija Nastja Säde Rönkön sekä brittiläisen Luke Turnerin kanssa. Kolmikko matkusti taideprojektia varten kuukaudeksi Suomen Lappiin, jossa he asuivat kukin omissa mökeissään eristyksissä muista ihmisistä.

Tämän näköisenä Shia LaBeouf on totuttu näkemään punaisella matolla.­

Lapissa vietetyn kuukauden aikana mökistä nykytaidemuseo Kiasmaan lähetetyt tekstiviestit olivat LaBeoufin ainut kontakti ulkomaailmaan.

Amerikkalainen viihdesivusto RadarOnline kertoi tuolloin, että näyttelijätähden vierailu Suomessa sujui melko kosteissa merkeissä. Sivusto kertoi, että tähti oli yllättänyt toukokuussa 2017 faninsa helsinkiläisessä pizzeriassa, jossa LaBeouf oli hoilannut Sian Chandelier-hittibiisiä.

Sivuston mukaan näyttelijä oli humalassa, vaikka LaBeouf oli ennen pizzeriavierailua kertonut haastatteluissa luopuneensa alkoholista.

– Ensimmäiset 30 minuuttia (pizzeriassa) hän näytti voivan hyvin, mutta homma lähti käsistä, mitä enemmän hän (LaBeouf) joi, silminnäkijä kertoi tuolloin Radar Onlinelle.

Lue lisää: Hollywood-tähti umpihumalassa Helsingissä – amerikkalaismedia julkaisi videon: ”Tilanne lähti käsistä suomalaisten kanssa”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?