Victorian ja Danielin ottamat herttaiset kesävalokuvat julkaistiin: Fanit hullaantuivat – ”Aivan tavallinen perhe” - Viihde - Ilta-Sanomat

Victorian ja Danielin ottamat herttaiset kesävalokuvat julkaistiin: Fanit hullaantuivat – ”Aivan tavallinen perhe”

Ruotsin kuningashuone julkaisi suloisia kuvia kuninkaallisten kesän varrelta. Erityisesti pikkuprinssi Oscarista ja prinsessa Estellestä otettu halauskuva valloittaa sydämiä.

20.8.2018 22:48

Ruotsin kuningaspari on viettänyt viihtyisää kesää Öölannissa lapsiensa ja lastenlastensa kanssa. Kuningashuone on julkaissut kesän varrelta hellyttäviä kuvia, joissa erityisesti kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin lapset Estelle ja Oscar sulattavat ihmisten sydämet.

Hurmaavat kuvat voisivat olla kenen tahansa tavallisen perheen kotialbumista.

Kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia ovat ruotsalaislehti Expressenin mukaan sanoneet useita kertoja, että he rakastavat Öölannissa viettämissään kesissä sitä, että koko perhe voi kerääntyä paikalle.

  • Voit selailla yllä olevan kuvasarjan kuvia klikkaamalla nuolta.

Kuningashuoneen kuvissa kuninkaalliset hymyilevät iloisesti kameralla kesäisissä asuissaan. Eräässä kuvista pikkuprinssi Oscar on päässyt ratsaille muiden perheenjäsenien seistessä hänen vierellään.

Yhdessä kuvasarjan suloisimmista kuvista prinsessa Estelle halaa pikkuveljeään Oscaria rakastavasti.

Kuvateksteissä kerrotaan, että kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel olisivat ottaneet osan Instagramissa julkaistuista kuvista itse. He ovat halunneet muistaa seuraajiaan kesän aikana ottamillaan otoksilla.

Kuvien kommenteissa ihastellaan kuninkaallista perhettä.

– Kuinka ihana ja kaunis perhe.

– Kuinka ihania kuvia.

– He ovat aivan tavallinen perhe. Pidän meidän kuningashuoneestamme, koska he ovat niin maanläheisiä, yksi kommentoijista hehkuttaa.

– Aivan mahtavaa nähdä, että meidän kruununprinsessamme ja prinssimme ottavat tilaisuudesta vaarin ja nauttivat hienosta luonnostamme lapsiensa kanssa.

– Hieno kuva hienosta perheestä, eräskin kommentoi.

Myös prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian puolesta julkaistiin oma kesätervehdys. Kuvatekstissä lukee: ”Terveisiä meiltä.” Kuva on saanut hetkessä yli 25 000 tykkäystä.

Lue myös: Tunnistaisitko? Kruununprinsessa Victoria ja Estelle hulluttelivat huvipuistossa tukka putkella

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?