Ihmis-Ken paljasti karun totuuden kauneusleikkausten seurauksista – intiimi keskustelu wc-etiketistä kirvoitti hämmentävän paljastuksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Ken paljasti karun totuuden kauneusleikkausten seurauksista – intiimi keskustelu wc-etiketistä kirvoitti hämmentävän paljastuksen

Julkkisten Big Brotherissa käytiin heti ensimmäisenä iltana poikkeuksellinen wc-keskustelu.

20.8.2018 9:59

Rodrigo Alves, 34, on tällä hetkellä kilpailemassa Iso-Britannian Julkkis Big Brotherissa. Paremmin Brasiliasta kotoisin oleva mies tunnetaan ihmis-Keninä, sillä hän on vuosien varrella käynyt läpi peräti yli 60 kauneusleikkausta näyttääkseen nukelta.

Alves on puhunut avoimesti julkisuudessa kauneusleikkauksistaan. Leikkauksilla on ollut radikaaleja seurauksia. Nyt Alves on Metro-lehden mukaan paljastanut BB-talossa lisää ikäviä yksityiskohtia kauneusoperaatioiden jättämistä jäljistä.

Kilpailijat astelivat Big Brother -taloon torstaina. Heti ensimmäisenä iltana kävi selville, ettei Alves haista enää mitään.

Miehelle on tehty nenäleikkauksia yli kymmenen. Unelmien nenän hintana on mitä ilmeisimmin siis hajuaistin menetys.

Asia kävi ilmi, kun Alves jutteli kahden muun BB-kilpailijan, Sally Morganin ja Nick Leesonin kanssa talon wc-etiketistä.

Leeson mainitsi hienovaraisesti, ettei vessaan kannata mennä heti hänen jälkeensä hajuhaittojen vuoksi.

– Minua ei haittaa, koska nenäni ei toimi. Minähän hengitänkin suun kautta, Alves sanoi.

Alves on myös korjannut silmiensä väriä. Hänelle tehtiin erittäin vaarallinen ja poikkeuksellinen operaatio Intiassa. Operaatiossa hänen silmiensä väri vaihdettiin ruskeasta kirkkaansiniseksi. Alves ei näe, mikäli hän ei käytä säännöllisesti hänelle määrättyjä erikoisvalmisteisia silmätippoja.

– Minulla täytyy olla silmätipat aina mukana, muuten silmäni kuivuvat enkä pysty näkemään kunnolla, Alves on kertonut.

Lue lisää: Arman Alizad tapasi hengenvaarallisia operaatioita teettäneen kuuluisan ihmis-Kenin – ”Hän on hyvin tavoiteltu henkilö”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?