Suosikkilaulaja Tony Montana meni naimisiin – vaimo on kaunotar suomalaisen bisneselämän huipulta - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkilaulaja Tony Montana meni naimisiin – vaimo on kaunotar suomalaisen bisneselämän huipulta

Laulajana tunnettu Tony Montana eli Pasi Hailio ja hänen elämänkumppaninsa Sarianne Reinikkala avioituivat Kulosaaren kirkossa lauantaina.

Julkaistu: 20.8.2018 8:55

Laulaja Tony Montana ja hänen elämänkumppaninsa Sarianne Reinikkala avioituivat lauantaina.

Vuonna 1979 julkisuuteen noussut ja artistinimellä Tony Montana aikoinaan tutuksi tullut laulaja Pasi Hailio on pitänyt yhtä jo kaksi vuotta yrittäjä Sarianne Reinikkalan kanssa.

Runsaat kaksi vuotta yhdessä ollut pariskunta kertoi jo alkukesästä Ilta-Sanomille, että he menevät naimisiin. Kihloihin he menivät viime vuoden lopulla lomamatkalla.

– Mikäs tässä, aikuiset ihmiset tuntee suunnilleen toistensa kolttoset ja hyvät ja huonot puolet, niin mitäs sitä turhia odottelemaan, Pasi Hailio kommentoi kihlauksen jälkeen.

Viime lauantaina heidät vihittiin perheenjäsenten ja ystävien kesken Kulosaaren kirkossa. Vihkimisen jälkeen hääpari seurueineen siirtyi juhlimaan Pörssiklubille.

Häävieraisiin lukeutuivat myös laulaja Pepe Willberg ja hänen Pauliina-vaimonsa. – Häät olivat ihanat, kahden aikuisen rennot ja tyylikkäät häät, he sanoivat.

Sarianne Reinikkala on Finncontainers Oy:n perustajaomistaja ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Hän on myös Ravintolaviisikko Oy:n perustaja- ja vähemmistöosakas.

Reinikkala kertoi alkukesästä, että liitto on hänelle ensimmäinen ja hän sanoi odottavansa innolla tulevaa.

– Odotan yhdessä tekemistä, turvallisuutta ja rauhoittumista, hän luetteli.

Millaiselta aviovaimon elämä nyt parin päivän jälkeen tuntuu?

– On mahtavaa olla rouva ensimmäistä kertaa elämässään. Juhlassa oli niin paljon rakkautta, ettei sitä vielä osaa havainnollistaa ja käsitellä. Häävieraana ollut Pepe (Willberg) lauloi Aamun ja se kosketti, Sarianne Reinikkala kertoi onnellisena ja painotti monen muunkin laulaneen yllättäen illan aikana.

Pasi ja Sarianne sanovat, että koska lapset ovat isoja eikä heillä ole kotieläimiä, he voivat keskittyä vain toisiinsa.

– Olemme juuri lähdössä häämatkalle Malediiveille, kiitos onnitteluista, Sarianne kiittää pakatessaan matkalaukkuja.

Pasi Hailion ja ex-missi Merja Varvikon liitto päättyi eroon vuonna 2005. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?