Game of Thrones -tähdiltä tihkuu pikkuhiljaa tietoja kauan odotetusta finaalikaudesta – sydäntäsärkevä, verisempi kuin koskaan... - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thrones -tähdiltä tihkuu pikkuhiljaa tietoja kauan odotetusta finaalikaudesta – sydäntäsärkevä, verisempi kuin koskaan...

Fanien odotus on pitkä.

20.8.2018 8:29

Game of Thrones -suosikkisarjan fanit järkyttyivät 2017 kun he kuulivat, että viimeinen, kahdeksas kausi nähdään vasta vuonna 2019. Pientä helpotusta vieroitusoireisiin on tuonut tieto, että finaali alkaa HBO:lla jo ensi vuoden alkupuolella.

Daenerys Targaryenin neuvonantajaa Missandeita näyttelevä Nathalie Emmanuel jutteli The Hindustan Timesille pari päivää sitten ja kertoi, että viimeinen kausi ”yhdistää sarjan lukuisat juonet tavalla, joka saa katsojat tyytyväisiksi”. Hän painotti kuitenkin, että tarina tulee olemaan sydäntäsärkevä.

Hieman kryptisempi oli kommentti, jonka mukaan hän uskoo ”sarjan seuraajien tajunnan räjähtävän kun he katsovat viimeisen jakson”.

Viimeinen kausi on lähdetietojen mukaan jo purkissa. Kuvausten kerrotaan kestäneen pidempään kuin yhdenkään aiemman kauden.

Näyttelijät ja tuotanto ovat pitäneet suunsa tiukasti supussa, eikä spoilereita ole päässyt putkahtamaan julkisuuteen. Jotain kuitenkin tiedämme tulevaisuudesta.

Nikolaj Coster-Waldau, eli Ser Jaime Lannister kertoi Varietylle ettei finaalin kustannuksissa ole säästelty.

– Jopa kaikki hurjimmat jutut on mahdutettu tarinaan. Tässä vaiheessa sarjaa halutaan hyödyntää se työ, joka kaikkien hahmojen eteen on tehty. Katsojana olet ikään kuin sijoittanut jokaiseen näistä ihmisistä, ja se tarkoittaa… minun ei pitäisi puhua enempää lopusta, hän keskeytti puheensa.

Gendry Baratheonia näyttelevä Joe Dempsie puhui puolestaan Metrolle. Hänen mukaansa tuleva kausi ”saa lopun, jota harva odottaa, mutta uskon sen olevan erittäin, erittäin nautittava”.

Sophie Turner (Sansa Stark) kertoi Just Jaredille, että kausi kahdeksan on verisempi kuin koskaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?