Elina Tervo komennettiin alastomana patjalle pesulan takahuoneessa – balilainen hieronta sai omituisen käänteen: ”Very sexy” - Viihde - Ilta-Sanomat

Elina Tervo komennettiin alastomana patjalle pesulan takahuoneessa – balilainen hieronta sai omituisen käänteen: ”Very sexy”

Fitnessmalli ja missi Elina Tervo kertoo YouTubessa käyneensä Balilla hieronnassa, joka ei ollut ihan sellainen kuin hän oli toivonut.

19.8.2018 14:44

Fitnesskaunotar ja vuoden 2011 Miss Helsinki Elina Tervo viettää vuoden reissaten ympäri maailmaa. Tervo ikuistaa matkansa WOW – Wanderers of the World -matkaohjelmaan, jota julkaistaan YouTubessa aina sunnuntaisin.

Tervon hurja matka maailman ympäri starttasi jouluna Väli-Amerikasta. Nyt reissu on vienyt Tervon Balille, jossa hän on tutustunut paikallisiin nähtävyyksiin ja käynyt vaeltamassa Batur-tulivuorella.

Balille on Tervon YouTube-videon mukaan mahtunut myös ikäviä kokemuksia, sillä hän kertoo videollaan joutuneensa hierojan kourimaksi.

Tervo oli halunnut käydä rentoutumassa balilaisessa spassa hieronnassa. Tervo oli käynyt kysymässä suosituksia paikallisilta, jotka vinkkasivat hänelle hyvän paikan. Pian missikaunotar oliskin mopon kyydissä matkalla tuntematonta määränpäätä, jossa hieroja pitäisi vastaanottoaan.

Perillä Tervoa ja hänen mukaansa tullutta ystäväänsä kohtasi hämmästyttävä näky.

– Mentiin pesulan pihaan ja pesulan takahuoneessa oli patja. Sanottiin, että menkää siihen alasti makaamaan. Hinta oli 10 euroa yhteensä meiltä molemmilta puolestatoista tunnista, Tervo kertaa YouTubessa.

Hieronta sai oudon alun, kun naishieroja rupesi vuolaasti kehumaan alastomana patjalla maanneen Tervon vartaloa,

– Ensimmäiseksi kun menin siihen makaamaan, niin mamma sanoi mulle, että ”very nice body” ja läppäisi minua pyllylle, että ”and big ass!”.

Tervo sanoo hieronnan muuttuneen entistä epämukavammaksi hierojan kommentoidessa hänen ulkonäköään.

– Hieroja oli, että ”you have a really sexy body”. Nice ass, nice tits, Tervo pyörittelee päätään YouTube-videolla.

– Hän vähän koplas joka puolelta salaa. Ajattelin, että en välitä. Se oli ihan läppä, Tervo sanoo ja kertoo suhtautuneensa tilanteeseen huumorilla.

Katso alla olevalta videolta Tervon matkapäiväkirja Balilta:

Tervon matkalle on mahtunut jos jonkinlaista kommellusta. Heti alussa hän joutui viettämään yön kadulla rikollisuuden riivaamassa Costa Ricassa. Los Angelesissa kaunottaren tili tyhjennettiin.

Tervo on kertonut IS:lle, että hän on kypsytellyt ideaa omasta matkailuohjelmasta jo pitkään. Nyt hetki otollinen, sillä hän erosi syksyllä miesystävästään ja menetti samalla asuntonsa Maltalla.

– Haluan näyttää ja kokea erilaisia kulttuureja ja avata ihmisten silmiä siitä, miten eri tavalla asioita voi tehdä, nähdä ja kokea – niin, ettei kaikki ole niin vakavaa. Elämä on hauskaa ja asioihin voi suhtautua niin monella tavalla, Tervo kertoi keväällä IS:lle.

Liikkuva elämäntyyli on Tervolle tuttua ja hän kertoi asuneensa maailmalla jo parin vuoden ajan. Naisen koko omaisuus mahtuu pariin matkalaukkuun, hän ei harrasta shoppailua ja pärjää helposti niukalla budjetilla. Nyt Tervo haluaa näyttää myös muille, miten budjettimatkailussa voi onnistua.

– Nicaraguassa budjettimme kahdelle henkilölle matkoineen, majoituksineen, aktiviteetteineen ja ruokineen 12 päivältä on 750 dollaria. Eli 375 dollaria per henkilö, Tervo kertoi.

Vuoden pituiseen matkaan tulee mahtumaan useita maanosia ja lukuisia maita. Tervon kanssa maailmaa kiertää kuvaaja Juho Tirkkonen, joka ikuistaa reissun ylä- ja alamäet. Tervo on tehnyt matkaa varten alustavat suunnitelmat, joiden mukaan hän ja Tirkkonen etenevät. Mukana on tuttuja turistikohteita, mutta myös paikkoja, joihin suomalainen matkaaja ei yleensä välttämättä eksy.

Tervo kertoi, ettei halua tehdä liian tarkkoja suunnitelmia, sillä matkalla eteen voi tulla yllätyksiä. Hän haluaa pitää mahdollisuutensa reittien ja aikataulujen suhteen auki, jos sattuukin tykästymään johonkin paikkaan erityisen paljon tai jokin paikka vaikuttaakin tylsältä.

– Suunnittelen reittiä ja kaikkea aktiviteettia lennosta. Yleensä kaksi päivää reititän ja teen varauksia kahdeksi seuraavaksi viikoksi. Hirveän pitkälle ei kannata varata asioita, koska reissussa sattuu ja tapahtuu. Niin ei menetä rahaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?