Salkkareista tuttu Jasmin Hamid, 34, on raskaana – julkaisi suloisen kuvan vauvavatsastaan: ”Perheeseemme liittyy kolmas jäsen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkareista tuttu Jasmin Hamid, 34, on raskaana – julkaisi suloisen kuvan vauvavatsastaan: ”Perheeseemme liittyy kolmas jäsen”

Entinen Salkkarit-tähti kertoo odottavansa esikoistaan.

18.8.2018 21:59

Näyttelijä Jasmin Hamid, 34, odottaa esikoistaan. Hamid tunnetaan Salatut elämät -tv-sarjasta, jossa hän näytteli Katariina Mäkelää.

Nyt Hamidin ja hänen aviomiehensä Santtu Hulkkosen onni täydentyy pienokaisella. Hamid julkaisi Instagramissaan lauantaina suloisen kuvan, jossa hän poseeraa terassilla miehensä kanssa.

Hamid pitelee hellästi vatsaansa ja kertoo kuvatekstissä ilouutisia.

– Loppuvuodesta perheeseemme liittyy kolmas jäsen, Hamid kirjoittaa onnellisena.

Pari on saanut kuvaan jo runsain määrin onnitteluja ilouutisen johdosta.

Hamid avioitui miehensä kanssa kesäkuussa 2015. Hamid kertoi IS:lle jo vuonna 2015 perheenlisäyksen olevan parin suunnitelmissa.

– Kun mietin tulevia lapsiani, ajattelen, että tuolla ihmisellä on juuri sellainen ideologia ja elämänasenne, jonka toivon välittyvän lapsiini. Puolisossani on hyvin paljon sellaisia piirteitä, joita arvostan ja mitä haluaisin itsellenikin enemmän, Hamid kertoi vuonna 2015.

Parin arkikin sujuu kuin itsestään.

– Minun ei ole Santun kanssa tarvinnut miettiä sitä, onko hän minulle se oikea. En tiedä kenen muun kanssa viettäisin mieluummin aikaa ja en tarkoita mitään romanttisia lomia paratiisisaarille, vaan ihan tavallista arkea roskien vienteineen ja ruoanlaittoineen.

Lue lisää: Ex-salkkaritähti naimisiin tänään – ”Nämä ovat mieheni parhaat piirteet”

Hamid on ollut monessa mukana uransa varrella. Salkkareissa hän ihastutti vuosina 2009–2013, mutta nainen on tullut tutuksi myös lottojuontajana ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?