Kiira Korpi paljastaa ensi kertaa yksityiskohtia unelmahäistään – appiukko lohkaisi myöhemmin nasevan kommentin tuoreen vaimon ulkonäöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiira Korpi paljastaa ensi kertaa yksityiskohtia unelmahäistään – appiukko lohkaisi myöhemmin nasevan kommentin tuoreen vaimon ulkonäöstä

Ystävät ovat sanoneet Kiira Korven ja hänen miehensä unelmahäiden olleen kuin sadusta. – Siltä se vähän tuntuikin, onnellinen Kiira myöntää.

Kiira Korpi on nauttinut avioelämästä täysin siemauksin.

16.8.2018 7:02

Kiira Korpi, 29, saapui keskiviikkona Otavan syysjuhliin onnellisesti hymyillen.

Kotikaupungistaan New Yorkista Suomeen käymään saapuneella Kiiralla on todella kaikki aiheet juhlaan. Entisestä taitoluistelijasta julkaistaan 26. syyskuuta urheilutoimittaja Jere Nurmisen kirjoittama Kiira – ehjäksi särkynyt -elämäkertakirja.

Kirjan julkaisupäivä on erityinen myös siksi, että silloin juhlitaan Kiiran 30-vuotissyntymäpäiviä. Varsinaista ikäkriisiä Kiira ei pode, mutta oikeastaan koko hänen elämänsä on ollut jo jonkin aikaa suurten mullistusten keskellä.

– Minulla on koko identiteetti ollut hakusessa luistelu-uran jälkeen. Olen muuttanut maasta toiseen ja on pitänyt rakentaa elämä uusiksi ammatillisessa mielessä. Ja ehkä se ikäkin vähän vaikuttaa, hyväntuulinen Kiira kertoo Otavan syysjuhlissa.

Avioelämän myötä Kiiran ja hänen miehensä onni on lujittunut ja suhde syventynyt entisestään.

Avioelämästä Kiira on saanut nauttia vapusta lähtien. Hän asteli alttarille miehensä Arthur Borgesin kanssa 30. huhtikuuta Pohjois-Italiassa, Como-järven rannalla.

Elämä vaimona on maistunut hyvältä. Kiirasta huokuu selvästi hänen uusi, rakkaudentäyteinen elämänvaiheensa. Onnea tulvivan olotilan ovat huomanneet muutkin.

– Artturin isä sanoi minulle eilen, että näytän nuoremmalta nyt, kun olen mennyt naimisiin, Kiira nauraa.

Itse hääpäivän muisteleminen saa naisen hymyn levenemään entisestään.

– Vieraat pitivät häistä todella paljon. Tuli hyvä tunne siitä, että sain tarjota sellaisen elämyksen vieraille, Kiira kertoo.

Pariskunnan hääjuhla järjestettiin Villa Del Balbianellon ylellisessä yksityishuvilassa, jonne pääsee vain venekyydillä tai jalan. Upea huvila rakennutettiin jo 1700-luvulla. Italia oli pariskunnalle luonteva sijainti hääpäivälle, koska he ovat asuneet siellä yhdessä pariskuntana.

Kiiran vasenta nimetöntä koristaa nykyään muhkea timanttisormus.

Kiira kertoo, että heillä oli tärkeänä päivänä onnea matkassa. Koko edellisen viikon huvilan yllä leijui uhkaavat pilvet, mutta hääpäivänä sade kaikkosi ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta.

– Ystävämme täällä Suomessa ja jenkeissä ovat halunneet innoissaan nähdä kuvia häistämme ja sanoneet, että päivämme näytti aivan sadulta. Kyllä se vähän siltä tuntuikin, Kiira myöntää onnellisena.

Avioliiton myötä Kiiran suhde mieheensä on lujittunut entisestään. Yhteisen tulevaisuuden suunnitteleminen tuntuu nyt aivan erityiseltä.

– Kyllä se antaa sellaisen syvemmän tunteen, että tässä aletaan nyt suunnittelemaan yhteistä elämää vielä enemmän, Kiira kertoo.

29-vuotias Korpi ja tätä viisi vuotta vanhempi Borges alkoivat tapailla keväällä 2010. Kihlat pari solmi New Yorkissa viime vuonna.

Kiira paljasti myös palaavansa koulun penkille. Kaunotar aloittaa pian psykologian opinnot New Yorkissa.

Lue lisää: Pian 30-vuotiaalta Kiira Korvelta yllätyspäätös – palaa koulun penkille: ”Tuntuu vähän oudolta”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?