Viihde

Pian 30-vuotiaalta Kiira Korvelta yllätyspäätös – palaa koulun penkille: ”Tuntuu vähän oudolta”

Julkaistu:

Kiira Korpi paljastaa palaavansa reilu viikon päästä koulun penkille.
Kiira Korpi, 29, saapuu Otavan syysjuhliin onnellisesti hymyillen. Kotikaupungistaan New Yorkista Suomeen käymään saapuneella Kiiralla onkin kaikki aiheet juhlaan. Ex-taitoluistelijasta julkaistaan 26. syyskuuta urheilutoimittaja Jere Nurmisen kirjoittama Kiira – ehjäksi särkynyt -elämäkertakirja.

Tämän lisäksi onnea hehkuva Kiira on jo muutaman kuukauden ajan saanut nauttia avioelämästä, sillä hän meni vappuaattona naimisiin miehensä Arthur Borgesin kanssa.

Syksyllä Kiiran elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän paljastaa IS:lle palaavansa koulunpenkille – nyt, liki 30-vuotiaana.

– Minulla on uusi elämänvaihe alkamassa. Aloitan opiskelemaan psykologiaa, Kiira paljastaa.


Kiira pääsi opiskelemaan New Yorkin ytimessä, Manhattanilla sijaitsevaan The New School -nimiseen yliopistoon. Opinnot alkavat pian, jo reilu viikon päästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En saanut Suomessa opintojani loppuun, joten nyt jatkan opiskelua. Sain hyväksi luettua kursseja aikaisemmista opinnoistani, kauppatieteitä Suomessa opiskellut Kiira kertoo.

Kandiopinnot kestäisivät neljä vuotta, mutta Kiira saattanee hyväksi luettujen kurssien ansiosta selvitä tutkinnosta kahdessa vuodessa.

– Sitten olen vasta kandi, haluan ehkä sen maisteritutkinnonkin, kunnianhimoinen Kiira vihjaisee.


Psykologian opinnot tuntuivat luonnolliselta vaihtoehdolta, sillä Kiira on aina ollut kiinnostunut ihmismielen kiemuroista.

– Minua kiinnostaa kaikki mielen ja aivojen toiminta. Minulla on ollut omia kokemuksia mielen haasteista, joten halu auttaa muita on noussut aika vahvasti esille. Nyt sille on ollut tilaakin, Kiira sanoo.

Aivan varma Kiira ei vielä ole siitä mitä hän haluaisi tehdä psykologian opinnoista valmistuttuaan.

– Kyllä sekin urheiluun liittyvää tulee ehkä olemaan. En tiedä vielä tarkalleen, Kiira pohtii.


Suuri elämänmuutos on vaatinut hieman sulattelemista, vaikka Kiira onkin haaveillut opinnoista jo jonkin aikaa.

– Kyllä se tuntuu vähän oudolta mennä 30-vuotiaana takaisin opiskelemaan, Kiira nauraa.

New York tosin on vienyt naisen sydämen, joten kovaa puhaltavat uudet tuulet saavat myös hyvällä tavalla perhoset lentelemään Kiiran vatsassa.

– Kyllähän New York on aikamoinen kaupunki. On se upea. Tuntuu, että siellä on kaikki mahdollista, Kiira sanoo arvoituksellisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt