Hjallis piikitteli Jethron kustannuksella kesän alussa – heitti venekaupasta purevan kommentin: ”Pantiin vahinko kiertämään”

Hjalliksen pahaa-aavistamaton kommentti sai jälkikäteen ironisen sävyn.

15.8.2018 14:57

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin viikko alkoi eriskummallisissa tunnelmissa, kun hänen arvokas moottoriveneensä upposi yllättäen. Jethro kertoi ostaneensa XO Cruiser -merkkisen veneen alkukesästä Harry ”Hjallis” Harkimolta käytännössä uutena. Veneellä oli ajettu vain kaksi ja puoli tuntia.

Lue alkuperäinen juttu tästä: Jethron Yolo-vene upposi – osti 350 000 euron luksuspaatin Hjallikselta vasta kesän alussa: ”On se lohduton näky, voi v***u!”

Jethro on suhtautunut maanantaina käynnistyneeseen venesaagaan humoristisen ottein. Hän on muun muassa kutsunut paattiaan ”Suomen kalleimmaksi katiskaksi”, joka ei kuitenkaan tuonut kalasaalista.

Surkuhupaisia piirteitä löytyy myös siitä, mihin sävyyn Hjallis kommentoi myymäänsä venhettä pian venekaupan jälkeen. Mies puhui aiheesta vieraillessaan YouTubessa nähtävässä Visio -live-ohjelmassa kesäkuussa. Hänet oli kutsuttu nuorille aikuisille suunnattuun ohjelmaan puhumaan rahankäytöstä.

Hjalliksen mukaan hän sai venekaupassa omansa takaisin.

– Mikä on ollut sellainen vähän isompi ostos, josta olet jälkikäteen miettinyt, että se oli vähän turha tai huono, Visio-ohjelmaa luotsaava tubettaja Karoliina Tuominen kysyy Hjallikselta.

Vastaus nousee nopeasti Hjalliksen mieleen.

– Viime vuonna ostin sellaisen 280 000 euron veneen, joka oli mun mielestä ihan saatanan turha ostos. Niin myin sen Jethrolle tänä vuonna, Hjallis vastaa naureskellen.

Miehen mukaan hänellä ei ollut veneelle käyttöä.

– Nyt se on Jethrolla, se vietiin sille viime viikolla Turkuun. Se maksoi siitä saman, minkä mä olin maksanut.

– Pantiin vahinko kiertämään, Hjallis kommentoi autuaan tietämättömänä tulevasta.

Hjalliksen pahaa-aavistamaton kommentti sai maanantaina varsin ironisen sävyn, kun kyseinen paatti painui pinnan alle turkulaisen venesataman laiturissa yhden aikaan iltapäivällä. Jethron mukaan vene toimi uppoamishetkeen asti moitteettomasti.

– Tsemppiä Jethrolle, Visio-ohjelman juontajat huikkasivat Hjalliksen puheenvuoron perään.

Satamamestari huomasi Jethron veneen uponneen.

Jethro kertoi Ilta-Sanomille puhuneensa veneen uppoamisesta Hjalliksen kanssa.

– On tässä käyty Hjalliksen kanssa puhelinkeskusteluja. Soitin ja kysyin, arvaa mikä on pohjassa? ”Haluatko vinkiksi ostaa vokaalin”, sanoi Rostedt, joka myös Onnenpyörä-juontajana tunnetaan.

– Vene myytiin uppoamattomana. Kuten hevoskaupoissa, varsa on aina hyvä.

–On surullinen näky, Jethro huokasi tiistaina.

Vene nostettiin pintaan eilen tiistaina.

Rostedtin avain edesottamuksista selviämiseen on hurtti huumori.

– Hauskaa on se, että tämän veneen nimi on Yolo, eli you only live once (elät vain kerran). Bad f**king karma! Jethro veisteli.

– Ei saisi kylvää mustaa huumoria, mutta kun vaihtoehdot on itkeä tai nauraa niin mää mieluummin nauran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?