Huippumallille kävi kiusallinen vilautus kesken poseerauksen – kantaaottava kaunotar julkaisi kuvan silti: yli miljoona fania tykkäsi otoksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumallille kävi kiusallinen vilautus kesken poseerauksen – kantaaottava kaunotar julkaisi kuvan silti: yli miljoona fania tykkäsi otoksesta

Emily Ratajkowskin näyttävät Instagram-kuvat ovat keränneet huippumallille yli 19 miljoonaa seuraajaa.

14.8.2018 22:45

Emily Ratajkowski on paitsi maailman tunnetuimpia huippumalleja, myös suosittu Instagram-vaikuttaja.

Ratajkowski ei pelkää näyttää somekuvissaan myöskään paljasta pintaa. Naisen julkaisut ovat poikkeuksetta kantaaottavan rohkeita ja häntä seuraakin Instagramissa yli 19 miljoonaa käyttäjää.

Tiistaina tummakutrinen kaunotar julkaisi kuvapalvelussa mustavalkoisen otoksen, jossa istuu ravintolan pöydässä. Sensuellissa otoksesta käy kuitenkin ilmi, että Ratajkowskin hieman liian antava yläosa on paljastanut tämän toisen nännin.

Mallikaunotar ei kuitenkaan ole antanut pienoisen vilautuksen estää näyttävän kuvan julkaisua. Hän julkaisi kuvan pikselöiden toisen rintansa ympäristön.

Kuvanmuokkauksesta huolimatta Ratajkowskin fanit ovat kehuneet sitä toinen toistaan ylistävämmin sanankääntein.

Ratajkowskia eivät pienet vilautukset häiritse.­

Ratajkowski on aktiivinen feminismin puolestapuhujana. Vuoden 2017 loppupuolella nainen osallistui LOVE-lehden joulukalenterin rohkeisiin kuvauksiin. Kuvauksista julkaisemien otosten yhteydessä hän korosti naisten oikeuksia pukeutua juuri niin paljastavasti kuin he haluavat.

Samoihin aikoihin mediassa kohistiin mediamoguli Harvey Weinsteinin aiheuttamaan seksuaalista häirintää koskevaan skandaalia.

– Olen kyllästynyt joutumaan harkitsemaan sitä, mitä miehet tuumaavat, jos käytän lyhyttä hametta tai poseeraan Instagramissa seksikkäästi. Teen mitä haluan tehdä. Feminismi ei ole mukautumista, vaan vapautta ja valitsemista, Ratajkowski pohti lehden videoklipillä.

– Se miten pukeudun, toimin, flirttailen, tanssin tai harrastan seksiä – ne ovat minun päätöksiäni, eivätkä miehet saisi vaikuttaa niihin. Seksikkäänä oleminen on hauskaa ja pidän siitä. Minun ei pitäisi joutua pyytämään sitä anteeksi, malli lisäsi.

Kaunotar aloitti menestyksekkään uransa erotiikkalehdistä.­

Ratajkowski tunnetaan mallintöidensä lisäksi näyttelijänä. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2013 esiinnyttyään Robin Thicken kohauttaneella Blurred Lines -kappaleen musiikkivideolla. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Gone Girl, Entourage ja We Are Your Friends.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?