”Nyt tarkastetaan Suomen kallein katiska!” – Jethron vene hilattiin ylös: tältä näyttää kolmessa minuutissa uponnut luksuspaatti - Viihde - Ilta-Sanomat

”Nyt tarkastetaan Suomen kallein katiska!” – Jethron vene hilattiin ylös: tältä näyttää kolmessa minuutissa uponnut luksuspaatti

Maanantaina kolmessa minuutissa uponnut Jethro Rostedtin ökyvene nostettiin satama-altaasta.

14.8.2018 18:02

Veden alta nousee hitaasti kymmenmetrinen luksusvene. Laiturilla veneen omistaja, turkulainen tv-persoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt seuraa tapahtumaa.

– Nyt tarkastetaan Suomen kallein katiska, Rostedt vitsailee.

  • Katso yllä olevalta videolta, missä kunnossa upoksissa ollut vene on!

Naurun lisäksi vaihtoehtona olisi Rostedtin mukaan itku, mutta hän haluaa edetä ilon kautta, vaikka omakotitalon hintainen vene saattaa olla korjauskelvoton.

Turkulaisessa venesatamassa odotti lohduton näky.­

Turkulaisen venesataman laituriin kiinnitetty vene upposi toistaiseksi tuntemattomasta syystä maanantaina yhden aikoihin päivällä. Uppoaminen näkyy valvontakameran kuvissa.

Vene painui pinnan alle kolmessa minuutissa.

– Sain soiton ja läksin paikalle. Ensin ajattelin, että tieto oli satamamestarin erikoinen, kun ollaan hyvät kaverit. Ei tullut mieleenkään, että vene voisi oikeasti upota.

– Kun tulin satamaan, vastaan ui loppukesän lonkerot, lempilippis ja Pringles-purkki.

Vene hilattiin ylös tiistaina.­

Veneestä näkyi tuossa vaiheessa vain hytin katto. Alemmas vene ei päässyt vajoamaan, koska laituriin sidotut kiinnitysköydet eivät antaneet myöden.

Kun vene on nyt vihdoin vedetty trailerin päälle, Rostedt pyörittää epäuskoisena päätään.

– On surullinen näky, hän huokaa.

Ei ole vielä tiedossa, mikä aiheutti veneen uppoamisen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?