Leonardo DiCaprio lomailee Euroopassa 21-vuotiaan rakkaansa kanssa – sai mallikaunottaren näyttävistä Instagram-kuvista hupaisan tittelin - Viihde - Ilta-Sanomat

Leonardo DiCaprio lomailee Euroopassa 21-vuotiaan rakkaansa kanssa – sai mallikaunottaren näyttävistä Instagram-kuvista hupaisan tittelin

Leonardo DiCaprio lomailee Euroopassa mallirakkaansa kanssa.

13.8.2018 19:11

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio ja hänen tyttöystävänsä, huippumalli Camila Morrone ovat viettäneet runsaasti aikaa vedessä, ainakin jos on uskominen pariskunnasta otettuja kuvia viimeisen puolen vuoden ajalta.

DiCaprio ja Morrone kuhertelivat meressä.

Pari on viime aikoina lomaillut Euroopassa. DiCaprio, 43, ja Morrone, 21, on kuvattu uiskentelemassa romanttisissa tunnelmissa ja Morrone on julkaissut lomalta useita otoksia Instagram-tililleen.

Pariskunta viihtyy lomallaan vedessä.

21-vuotias huippumalli oleskeli jahdilla St Tropezilla.

Kuvien perusteella Morrone nauttii lomailusta täysin rinnoin. Huippumalli poseeraa Instagram-tilillään julkaistuissa lomakuvissa silmin nähden onnellisena.

Ulkomaalaismediat ovat nimenneet todennäköisesti kuvat ottaneen DiCaprion leikkisästi vuoden ”Instagram-poikaystäväksi”.

DiCaprio on tehnyt näyttelijäntyötä 90-luvun alusta lähtien. Nykyään on yksi parhaiten palkattuja Hollywoodin miesnäyttelijöitä. Rakkauselämässään DiCaprio ei ole ollut yhtä menestynyt. Hänellä on ollut julkisuudessa lukuisia eri tyttöystäviä, mutta kihloissa tai naimisissa tähti ei ole koskaan ollut. Miehellä ei ole myöskään lapsia.

Hänen yli 20 vuotta nuorempaa tyttöystäväänsä ollaan ylistetty todella lupaavaksi mallinaluksi, ja hän on tehnyt jo isoja mainoskampanjoita isojen muotibrändien kuten Topshopin ja Desigualin kanssa. Hän on mallintyönsä lisäksi debytoinut myös näyttelijänä. Camila Morrone esiintyi James Francon Bukowski-elokuvassa vuonna 2013.

Morronen äiti seurustelee DiCaprion hyvän ystävän, näyttelijä Al Pacinon kanssa.

Camila Morronen urakehitys vaikuttaa lupaavalta.

Morrone liikkuu lehden mukaan aktiivisesti seurapiiritapahtumissa Hollywoodissa, ja hän on hyvissä väleissä lukuisten muiden huippumallien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?