Viihde

Teinityttö joutui putkaan huumeiden hallussapidosta – internetissä levinneellä pidätyskuvalla tavattomat seuraukset: ”Tämä on hullua”

Julkaistu:

Marshala Perkinsin pidätyskuva saattoi muuttaa naisen elämän.
Viime vuosina somessa ollaan kuhistu Jeremy Meeksistä, joka tempaistiin suoraan vankisellistä muotimaailman huipulle. Pidätyskuvan ansiosta ”maailman kuumin vanki” on kerännyt itselleen yli 1.8 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja tuottoisan mallisopimuksen.

Nyt internet on seonnut toisesta, tällä kertaa naispuolisesta rikollisesta. Dallasista kotoisin oleva Marshala Perkins pidätettiin huhtikuussa marihuanan hallussapidosta. Hänen kuvansa julkaistiin Twitterissä, josta se levisi hetkessä viraaliksi.

Kuvassa 19-vuotias nainen on täydessä tällingissä. Hänen vaaleanpunainen silmämeikkinsäkin on virheetön.
Otos on kerännyt näyttäviä pidätyskuvia julkaisevalla sivustolla yli 11 000 ja 1 800 uudelleenjakoa. Kommentoijat haluavat maksaa naisen takuut, jotta saisivat tältä meikkitutoriaaleja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Odotan jo hänen meikkivideoitaan.

– Haluan vain tietää, mitä luomiväripalettia hän käytti! Se näyttää tyrmäävältä.

– Miten hänen pidätyskuvansa voi näyttää tuolta?

Perkins on kertonut paikallismedialle, että tuli pidätetyksi vahingossa. Hän odotti ystäviään autossaan, kun poliisi lähestyi autoa. Autosta löytyi marihuanaa.
– Istuin autossani muutaman minuutin, kun poliisiauto pysähtyi taakseni, Hän kertoi Star-Telegramille.

Perkins vietti yön vankilassa, jonka jälkeen hänet määrättiin maksamaan noin 1 750 euron edestä oikeudenkäyntikuluja. Pidätys ja pidätyskuva poikivat puolen vuoden ehdonalaisen lisäksi runsaan määrän Instagram-seuraajia.
Independentin mukaan nainen olisi saamassa myös oman kosmetiikkasarjan.

– Minua on pyydetty aloittamaan oma kosmetiikkabrändi. Tämä on hullua. Olen sanaton, Perkins sanoi lehden mukaan.

– Kaikki on kääntynyt parhain päin, joten aion katsoa, mihin matkani jatkuu, hän jatkoi.