Salma Hayek, 51, poseeraa bikineissä keskellä paratiisia – harvinainen somekuva ihastuttaa: ”Kunpa säilyisin yhtä kuumana!”

Julkaistu:

Paratiisi
Salma Hayek julkaisi erilaisia somekuvia paratiisilomaltaan.
Salma Hayekia on kerta toisensa jälkeen tituleerattu yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista, eikä syyttä. 51-vuotiaan näyttelijäkaunottaren tuoreet matkakuvat ovat oiva todiste siitä, kuinka hyvältä nainen voi näyttää iästään huolimatta.

Daily Mailin mukaan kuvat on otettu yhteiseltä matkalta aviomies François-Henri Pinaultin kanssa.
Julkaisun yhteydessä latinokaunotar kertoo poseeraavansa muokkaamattomissa otoksissa täysin meikittä. Hayekin bikinikuvasta on tykätty liki 750  000 kertaa.

– Täytän neljän vuoden päästä 50, kunpa säilyisin yhtä kuumana kuin sinä, joku kommentoi.

– Näytät aina niin nuorelta!

– Luonnollista kauneutta, kiittää joku.

– Maailman kaunein nainen yhä ja aina.
Kuvien perusteella tähti vaikuttaa olevan varsin itsevarma vartalostaan. Viime vuoden puolella hän kertoi haastattelussa, ettei ole koskaan sortunut laihduttamaan Hollywoodin kokopaineiden alla.

Lue lisää: Seksisymboli Salma Hayek, 50, avautuu ulkonäköpaineista – ikääntyminen toi tullessaan yleisen vaivan: ”Se on hyvin, hyvin surullista”

Hayek on tunnettu feminismin puolestapuhuja, joka otti avoimesti kantaa myös Me Too -liikkeeseen. Viime vuoden lopussa hän kertoi olleensa yksi Harvey Weinsteinin ahdistelun kohteista.

Lue lisää: Salma Hayek kertoo olleensa yksi Harvey Weinsteinin uhreista – esittää hurjan väitteen: ”Hän uhkasi tappaa minut”

Salma Hayek on ollut vuodesta 2009 saakka naimisissa ranskalaisen muotialan johtajan François-Henri Pinaultin, 56, kanssa. Pariskunnalla on 10-vuotias tytär, Valentina Paloma Pinault.


Meksikolais-amerikkalainen Salma Hayek on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä latinalaisamerikkalaisista näyttelijöistä.

Kaunotar on nähty yli 30 elokuvassa, kuten Desperado, Hämärästä aamunkoittoon, Wild Wild West, Once Upon a Time in Mexico sekä Bandidas. Nimikkoroolistaan elokuvassa Frida hän sai myös parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden.

Lisäksi hän on ollut ehdolla palkintojen saajaksi myös Golden Globeissa ja Emmy-gaalassa, ja pokannut palkinnot esimerkiksi ALMA-gaalassa ja Awards Circuit Community Awards -gaalassa.

Elokuvien lisäksi Haeyk on nähty myös tv-sarjoissa kuten Ruma Betty ja 30 Rock.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt