Tv:ssä bilettänyt Jersey Shore -tähti raskaana – odottaa esikoistaan: ”Sinusta tulee hemmotelluin lapsi ikinä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv:ssä bilettänyt Jersey Shore -tähti raskaana – odottaa esikoistaan: ”Sinusta tulee hemmotelluin lapsi ikinä”

Tv:ssä bilettänyt Deena Nicole Cortese odottaa nyt ensimmäistä lastaan.

12.8.2018 13:43

Kukapa ei muistaisi Music Televisionin törkyviihdesarja Jersey Shorea? Nuorten aikuisten villiä ja estotonta kesäjuhlimista seuraava sarja nousi megahitiksi heti ilmestyttyään vuonna 2009, vaikka toki ohjelma keräsi myös kritiikkiä sen estottomasta tavasta ihannoida biletyskulttuuria.

Yksi ohjelman nuorista tähdistä oli Deena Nicole Cortese, joka kutsui itseään ja sarjassa ollutta parasta ystäväänsä Nicole ”Snooki” Polizzia ”lihapulliksi”.

Snooki ja Deena kutsuivat itseään ”lihapulliksi” pitäessään hauskaa Jersey Shoressa. Ystävykset huvipuistossa vuonna 2010.­

Sittemmin sarjan nuoret ovat hillinneet menoaan ainakin jonkin verran, kasvaneet aikuisiksi ja perustaneet perheitä. Nyt myös 31-vuotias Cortese on julkaissut ilouutisia sosiaalisessa mediassa.

Hän ja hänen aviomiehensä Christopher Buckner odottavat nyt ensimmäistä lastaan.

He kertoivat raskaudesta heinäkuussa kahdelle miljoonalle seuraajalleen Instagramissa. He ovat myös julkistaneet pienokaisen sukupuolen suloisen videon välityksellä.

Videolla näkyy, miten Cortese yllättää aviomiehensä kertomalla hänelle lapsen sukupuolen. Sininen savu pöllähtää ulos poikalapsen merkiksi, ja Cortesen aviomies hyppii riemusta.

Voit katsoa riemukkaan reaktion alla olevalta videolta. Klikkaa kuvan keskellä olevaa nuolta.

– Se hetki, kun saimme tietää odottavamme poikaa! Chrisin reaktio oli kaikki kaikessa! Rakastan sinua ja en malta odottaa, että tapaamme poikamme, Cortese iloitsi.

Cortese ja Buckner menivät naimisiin 9 kuukautta sitten.

Pari on kertonut halunneensa odottaa tiedon julkistamista mahdollisimman pitkään. Lapsen on määrä syntyä joulukuussa.

Intoa puhkuva pariskunta on Daily Mailin mukaan päättänyt tulevalle lapselleen jo nimenkin.

– Äiti ja isä eivät malta odottaa sinun näkemistäsi, Christopher John. Sinusta tulee hemmotelluin poika ikinä, Cortese hehkutti sosiaalisessa mediassa.

Jersey Shore teki odotetun paluun tänä vuonna, kun Jersey Shore: Family vacation -sarja alkoi. Kuvassa Mike Sorrentino, Deena Nicole Cortese, Nicole Polizzi, DJ Pauly D, JWoww and Vinny Guadagnino.­

Cortese ei ole suinkaan ensimmäinen perheen perustava Jersey Shore -sarjan tähti.

Snookilla ja hänellä miehellään on kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Lorenzo ja vuonna 2014 syntynyt Giavanni. Samoin Jennifer ”JWoww” Farleylla on kaksi lasta miehensä Roger Mathewsin kanssa.

Myös Pauly D:lla ja Ronniella on molemmilla yksi lapsi.

Lue lisää: Jersey Shoren uudet jaksot alkavat tänään: ”Olemme vanhempia muttemme viisaampia”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?