Näpistyksestä epäilty ruotsalainen miljonääriäiti hyllytettiin tylysti tv-sarjasta – nimi katosi ohjelmatiedoista: ”Valitsimme tällä kertaa näin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näpistyksestä epäilty ruotsalainen miljonääriäiti hyllytettiin tylysti tv-sarjasta – nimi katosi ohjelmatiedoista: ”Valitsimme tällä kertaa näin”

Ohjelman tiedottaja vahvistaa, ettei Gunilla Perssonia nähdä Ruotsin Miljonääriäitien uudella kaudella.

Näpistyksestä epäilty miljonääriäiti Gunilla Persson sai lähtöpassit suositusta sarjasta.­

12.8.2018 9:45

Ruotsin miljonääriäidit on monelle suomalaisille tuttu sarja, jossa nimensä mukaisesti rikkaat ruotsalaiset kotirouvat esittelevät luksuselämäänsä ylellisten lounaiden, harrastusten, hemmotteluhoitojen ja perhe-elämänsä kautta.

Todelliselta draamaltakaan ei ole kausien aikana vältytty, sillä ohjelmassa on mukana suuria persoonia.

Ehkä yksi eniten sarjassa kuohuttaneista tähdistä on neljännestä kaudesta alkaen mukana ollut Gunilla Persson. Hän on omintakeisella ja suorasukaisella tyylillään niin ihastuttanut kuin vihastuttanut katsojia.

Sarjan fanit saivat ilouutisia ainakin Ruotsin puolella, sillä Expressen-lehden mukaan suosittu sarja saa jatkoa tv:ssä uuden, 12. kauden merkeissä jo tänä syksynä.

Samalla kävi kuitenkin ilmi yllättävä seikka: ohjelmatiedoissa Gunilla Perssonia ei mainita enää miljonääriäitien joukossa.

Sen sijaan kaudella nähdään katsojien ikisuosikki Maria Montazami, Sofie Prydz, Elena Belle sekä paluun tekevä Anna Anka. Sarjan vakiohahmoihin kuuluva Gunilla sen sijaan loistaa poissaolollaan.

Expressen-lehti kertoo, että Gunilla on todella jätetty pois uudelta kaudelta.

– Ennen jokaista kautta pohdimme mukana olevia miljonääriäitejä. Tällä kertaa päätimme mennä näillä neljällä miljonääriäidillä, tiedottaja Susanne Nylén kommentoi lehdelle.

– Valitsimme tällä kertaa näin. Tiedämme, että hän jakaa rajusti mielipiteitä katsojien keskuudessa. Hän on vahva persoona, tiedottaja sanoo.

Maria Montazami on ollut sarjassa mukana ensimmäisestä kaudesta alkaen. Hän nauttii suurta suosiota varsinkin kotimaassaan Ruotsissa.­

Gunilla on kieltämättä järjestänyt vuosien varrella suurta draamaa ohjelmassa. Hänen puuttumisensa virallisten miljonääriäitien joukosta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaudesta olisi tulossa yhtään sen rauhallisempi.

– Anna Anka tekee näyttävän paluun ohjelmaan, joten jos katsojat kaipaavat edelleen draamaa, niin sitä varmasti tulee, tiedottaja vakuuttaa.

Gunillan fanien ei tarvitse pettyä kokonaan, sillä nainen nähdään ainakin suuressa jälleennäkemisessä, joka toteutetaan kauden lopussa.

– Tänä vuonna meillä on erilainen järjestely jälleennäkemiseen. Siellä Gunilla on ehdottomasti mukana, tiedottaja lupaa.

Laulaja Paul Ankan ex-vaimo Anna Anka tekee paluun sarjan uudelle kaudelle.­

Gunilla on ollut tiiviisti otsikoissa maailmalla sekä kotimaassaan Ruotsissa viime kuukausien aikana. Toukokuussa hänet pidätettiin epäiltynä varkaudesta Floridassa. Perssonin epäiltiin varastaneen 545 dollarin eli noin 470 euron arvoiset Chanelin merkkiaurinkolasit paikallisesta luksusmuotiliikkeestä.

Lue lisää: Ruotsin miljonääriäiti Gunilla, 59, pidätettiin myymälävarkaudesta Floridassa – julkaisi huolettoman kuvan vain päivä putkakeikan jälkeen

Gunilla kiisti kaikki syytteet.

Gunilla on nähty Ruotsin miljonääriäideissä ohjelman neljännestä tuotantokaudesta alkaen. Sarjassa hän on suorasukaisesti kertonut mielipiteitään ja aiheuttanut monenlaista draamaa.

Lue lisää: Ruotsin miljonääriäiti haukkuu hoitajan pataluhaksi - vaatteetkin ovat rumat

Gunilla Persson tyttärensä Erikan kanssa.­

Tosi-tv-tähdellä on yksi tytär, Erika, joka on syntynyt vuonna 2002. He asuvat Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Lue lisää: Ruotsin miljonääriäiti huijasi sosiaalietuja yli 35 000 euron edestä?

Ennen tosi-tv-tähteyttä Gunilla työskenteli muun muassa mallina, matkanjohtajana ja toimittajana. Yhdysvalloissa hän on työskennellyt tuottajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?