Viihde

IL: Jessica Ruokola sopi uusista kuvauksista Playboyn kanssa: ”En keksi mitään siistimpää”

Julkaistu:

playboy
Jessica Ruokola kertoo Iltalehdelle, että hänen neuvottelunsa Portugalin Playboyn kanssa ovat tuottaneet tulosta.
Miss Helsingiksi kruunattu, sittemmin kruununsa menettänyt Jessica Ruokola poseerasi vuonna 2016 Portugalin Playboy-lehdessä.

Nyt 28-vuotias missikaunotar kertoo Iltalehden haastattelussa esiintyvänsä pian toistamiseen kuuluisassa lehdessä. Hän kertoo matkustavansa elo-syyskuun vaihteessa Portugaliin kuvauksiin.

– Olemme sopineet uusista kuvauksista, Ruokola kertoo Iltalehdelle.

Hän kertoo olevansa innoissaan kuvausmatkasta, ja toteaa, ettei poseeraisi missään muussa julkaisussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Eihän Playboy-lehdessä poseeraaminen ollut mikään lapsuusunelmani. Tuo juttu vain tuli vastaan ja mahdollisuus avautui. Nyt en tällä hetkellä keksi mitään siistimpää kuin Playboy, joka istuisi pirtaani yhtä hyvin, Ruokola sanoo Iltalehden haastattelussa.
Ruokola on väläyttänyt uusien kuvausten mahdollisuutta jo viime vuonna. Hän kertoi asiasta IS:lle viime vuoden Miss Helsinki -finaalissa.

– Nyt käydään neuvotteluja ensi vuonna toivottavasti toteutuvista asioista, Ruokola paljasti tällöin.

Ruokola poseerasi ensimmäisen kerran kuuluisassa lehdessä loppuvuodesta 2016.

– Sen lisäksi että mut nostettiin kuukauden Playmateksi, sain myös kokonaisen takakannen, nainen hehkutti. Mä en osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen ja onnellinen olen kaikesta tästä, Ruokola kirjoittaa kuvan yhteydessä.
Ruokola kertoi tv-haastattelussa jännittäneensä kuvauksia todella paljon.

– Kyllä mä mietin, että miten mä selviän tästä. Ne oli mun ensimmäiset alastonkuvaukset ja olin vieraassa maassa. Koko tiimi oli miehiä, Ruokola kertoo.

Jännitys oli kuitenkin turhaa, sillä kuvaukset sujuivat hyvin.

– Kuvaaja oli todella ammattitaitoinen, oli tosi tosi kivaa, Ruokola hehkutti kokemustaan.


Lue lisää: Portugalin Playboyssa poseerannut Jessica Ruokola paljasti MTV:llä jännittäneensä alastonkuvauksia: ”Mietin, miten selviän tästä”

Ennen Ruokolaa Portugalin Playboyssa on poseerannut suomalaisista Susanna Tanni. Muita Playboy-lehden sivuilla poseeranneita suomalaisia ovat Katariina Souri, Linda Lampenius, Anna Easteden sekä Tiina Virenius. Lisäksi Susanna Penttilä poseerasi Playboyn Voluptous Vixens -erikoislehdessä vuonna 2004.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt