Viihde

Kolmen lapsen äidin peppuoperaatiosta alkoi vuosien piina: Takamus ei lakannut kasvamasta – aiheutti lopulta kuolion

Julkaistu:

kauneus
Instagram-malli halusi suurentaa takamustaan. Teolla oli järkyttävät seuraukset.
Yhdysvaltalaisen Instagram-mallin elämä mullistui, kun hän päätti suurentaa takamustaan silikonipistoksien avulla. Vuonna 2009 tehty operaatio jätti hänen kehoonsa jäljet, joiden takia hän tuntee vielä tänäkin päivänä olevansa täysin epämuodostunut.

Janelle Butler kertoo Daily Mailin haastattelussa, kuinka hän alkoi toisen lapsensa syntymän jälkeen vuonna 2009 tuntea epävarmuutta omasta ulkonäöstään.
– Tunsin olon epävarmaksi ja kärsin synnytysmasennuksesta, Butler kertoi CBS46:lle.

Hän päätti suurentaa takamustaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kaikki tekevät sitä nyt.

– Soita tälle henkilölle, he tulevat tapaamaan sinua, voit ottaa hotellihuoneen tai he voivat tulla kotiisi, Butler kertoi.
Butler sai silikonipistokset, joiden oli tarkoitus vaikuttaa hänen kehoonsa välittömästi ja tuoda lisää täyteläisyyttä takamukseen.

Alkuun näin tapahtuikin ja Butlerin itsevarmuus kasvoi. Pian kävi kuitenkin ilmi, että takamus oli kasvamassa vähän liiankin kookkaaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se vain kasvoi koko ajan isommaksi. Aloin kuntoilla ja kasvattaa lihaksia, tehdä kaikkea sellaista. Ja ajattelin silloin, että miten toivoinkaan, etten olisi koskaan alun perinkään ottanut pistoksia.

Lopulta amerikkalaisen tv-ohjelman The Doctors avulla kolmen lapsen äiti sai viimein poistettua silikonit, kun tv-ohjelma rahoitti niiden poiston. Implantit poistettiin tammikuussa.
Asiat eivät kuitenkaan suinkaan tästä parantuneet, vaan pian tapahtui käänne huonompaan.

– 24 tuntia leikkauksen jälkeen menetin tajuntani ja jouduin ensiapuun, koska olin menettänyt niin paljon verta, Butler kertoi.

Hänelle kehittyi kuolio, jonka Butler kertoi vaikuttaneen merkittävästi hänen ihokudokseensa ja lihaksiinsa.

Implanttien asennuksen ja niiden poistamisen takia Butlerille jäi lähes nyrkinkokoiset kuopat molempiin hänen pakaroihinsa.

– Nyt minun täytyy käydä useammissa leikkauksissa, jotta voisin taas näyttää normaalilta. En näytä tavalliselta juuri nyt. Olen täysin epämuodostunut.

– Minulla on tytär. En halua tyttäreni kasvavan näiden vääränlaisten odotusten keskellä. Haluan, että hän oppii rakastamaan itsessään myös niitä kohtia, joista hän tuntee epävarmuutta.
Butler kiertääkin nyt puhumassa tilaisuuksissa ympäri maata ja haluaa varoittaa naisia mahdollisista kauneusleikkauksiin liittyvistä vaaroista. Hän suunnittelee tekevänsä aiheesta myös dokumenttielokuvan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt