50 miljoonan euron omaisuutensa törsännyt ex-glamourmalli jäi kiinni nolosta tempusta – yrittää kaikin keinoin saada rahaa ylelliseen elämäänsä - Viihde - Ilta-Sanomat

50 miljoonan euron omaisuutensa törsännyt ex-glamourmalli jäi kiinni nolosta tempusta – yrittää kaikin keinoin saada rahaa ylelliseen elämäänsä

Katie Price on valmis tekemään melkein mitä vain ylläpitääkseen ylellistä elämäntyyliään.

10.8.2018 15:45

Ex-glamourmalli Katie Pricen, 40, elämä ei ole tällä hetkellä mitään ruusuilla tanssimista, kertovat brittilehdet. Monessa sopassa keitetty kohukaunotar on kamppaillut jo pidemmän aikaa talousvaikeuksien kanssa, eikä tilanne ole kohentunut.

Mirror-lehti kertoo, että Price on jälleen joutunut turvautumaan erikoisiin tempauksiin saadakseen rahaa. Leopardikuosisiin bikineihin sonnustautunut Price ilakoi rannalla 29-vuotiaan miesystävänsä Kris Boysonin kanssa. Välillä pari ajautui suudelmiin ja helliin halauksiin. Kuvien perusteella kyyhkyläiset olivat autuaan tietämättömiä heitä seuranneista valokuvaajista, mutta Mirror-lehden mukaan totuus on aivan toinen.

Lehti kertoo Pricen lavastaneen kuvat salakuviksi ja saaneen niistä rahaa. Brittilehtien mukaan Pricella on 12 viikkoa aikaa osoittaa oikeudelle, että hänellä on säännöllinen tulonlähde, tai hänet julistetaan vararikkoon.

Katso lisää kuvia täältä.

Miljoonien omaisuus hupeni

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Price on jäänyt kiinni samanlaisesta tempusta. Britanniassa ihmeteltiin hiljattain Pricen ja miesystävän allaskuvia, jotka antoivat ymmärtää, että valokuvaajat olivat ikuistaneet parin kesken kiihkeän lemmenhetken. Brittilehdet kuitenkin paljastivat, että Price oli soittanut valokuvaajat paikalle ja järjestänyt heille melkoisen show’n.

Lue lisää: Ex-glamourmalli, 40, rivoili rannalla miesystävänsä, 29, kanssa – alaston hetki tallentui paparazzikuviin

Price ei intiimien kuvien leviämisestä hätkähtänyt, vaan myönsi itse tv-haastattelussa, että kohukuvat ovat lavastettuja. Hän selitti, että hänen täytyy tehdä paparazzien kanssa diilejä, sillä he seuraavat häntä kaikkialle joka tapauksessa. Kun hän sopii kuvien ottamisesta jo etukäteen, hänellä on isompi kontrolli tilanteesta.

Price on tunnettu seurapiirijulkkis ja tv-persoona. Hänen on arvioitu tienanneen vuosikausia kestäneellä urallaan noin 50 miljoonaa euroa, mutta siitä ei ole brittilehtien mukaan jäljellä juuri mitään.

Pricen velkaantumisen ja varallisuuden hupenemisen taustalla on melkoinen lista erilaisia kuluja. Daily Mail -lehti tietää kertoa, että Pricen tili tyhjentyy säännöllisesti erilaisten hemmottelu- ja kauneushoitojen seurauksena.

Price käyttää valtavia summia ulkonäköönsä.­

Brittilehden mukaan Price käy peräti kaksi kertaa viikossa mani- ja pedikyyrissä. Hintaa hoidoille tulee liki 1700 euroa joka viikko. Kuukaudessa tämä tarkoittaa 6 800 euroa kynsienhoitoon.

Lisäksi viiden lapsen äiti käyttää hiuksiinsa kuukaudessa yli 1100 euroa. Joka toinen päivä Price hemmottelee itseään hieronnalla. Tämä lysti kustantaa 900 euroa kuukaudessa.

Pricella on myös oma meikkitaiteilija, joka huolehtii Pricen kasvoille aina tyylikkään meikin. Tämä luksus kustantaa glamourmallille 900 euroa kuukaudessa. Meikkitaiteilijan lisäksi Pice käyttää 450 euroa kuukaudessa ylellisiin ihonhoitotuotteisiin.

Sisäpiiritietojen mukaan Price on hurahtanut myös ikääntymistä estäviin tuotteisiin, joihin hän tuhlaa 560 euroa kuukaudessa.

Myös kauneusleikkaukset ovat suuri kuluerä seurapiirikaunottarelle. Ei ole mikään salaisuus, että Price on turvautunut uransa varrella useasti kauneuskirurgiaan. Hänen uskotaan edelleen käyttävän noin 28 000 euroa vuodessa leikkauksiin.

Katie Price loi ennen uraa glamourmallina. Tuolloin hän käytti taiteilijanimeä Jordan.­

Kartano rapistuu vauhdilla

Lisäksi Pricen vuonna 2014 ostettu ökykartano nielee totta kai suuren summan rahaa. Pelkkä asunto kustantaa tähdelle 11 000 euroa kuukaudessa, ja suuri tilus vaatii myös monenlaisia hankintoja. Pricen tiedetään käyttävän 67 000 euroa vuodessa maatalouslaitteisiin, kuten traktoreihin.

Pricen kartano ja sen tilukset sijaitsevat Horshamissa.­

Kaiken lisäksi kartanossa häärää runsas määrä henkilökuntaa. Pricen palkkalistoilla on ainakin kaksi lastenhoitajaa, kodinhoitaja, tallityöntekijä ja puutarhuri, joiden palkkoihin uppoaa sievoinen summa rahaa.

Price on päästänyt yli miljoonan euron arvoisen kartanonsa rapistumaan todella huonoon kuntoon. Brittilehti uutisoi äskettäin, että kartanon uima-allas on törkyinen, tenniskenttä on lojunut hoitamattomana jo pitkään ja tilus on täynnä roskaa.

Sisäpiiritietojen mukaan eläimiä rakastava Price on joutunut myymään myös rotuhevosiaan taloudellisen tilanteensa vuoksi.

Pricen talousongelmat juontavat ökyelämän ylläpitämisen lisäksi juurensa avioeroon. Ero strippari Kieran Haylerista jätti Pricen avioerotaistelun ja talousongelmien keskelle. Ennen eroa lehdet kertoivat liiton rakoilevan rahaongelmien vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?