Viihde

Ozzy Osbournen Kelly-tytär katosi yllättäen julkisuudesta – kertoo nyt katoamistempun taustoista: ”Asiat menivät todella pahaan jamaan”

Julkaistu:

Kelly juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä raittiina.
Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne, 33, kertoi Instagramissa henkilökohtaisista ongelmistaan ja taistelustaan niitä vastaan.

Osbourne jakoi kuvan anonyymien alkoholistien 12 askeleen ohjelmasta ja kirjoitti:

– Kulunut vuosi on ollut elämäni raskain ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki jakaa tämä asia kanssanne.

– Lyhyesti sanottuna: asiat menivät todella pahaan jamaan. Luovuin kaikista asioista elämässäni, mutta ennen kaikkea luovutin itsekin.
– En osannut enää hallita elämääni. Osasin vain lääkitä itseäni ja hypätä projektista toiseen. En koskaan ehtinyt keskittymään itseeni ja siihen, mitä sisimmässäni tapahtuu. Jostain oli pakko luopua ja niin minä tein.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen käyttänyt viimeisimmän vuoden hoitaen sieluani ja ruumistani. Sen vuoksi minun oli astuttava pois julkisuudesta ja antaa itselleni mahdollisuus parantua. Minun oli mietittävä, kuka helkkari oikeasti olen silloin, kun kukaan ei osoita minua kameralla kasvoihin.


Kelly muisti myös kiitää veljeään Jackia.

– Vuosi sitten Jack vastasi puhelimeen ja tuli hakemaan minua. Hän nosti minut jaloilleni, eikä tuominnut minua. Hän on pitänyt minua kädestä koko prosessin ajan.

Kelly mainitsi myös kuuluisat vanhempansa, Ozzyn ja Sharonin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kiitos äiti ja isä. Olette aina uskoneet minuun. Rakastan perhettäni koko sydämestäni. En olisi pysynyt selvänä myöskään ilman ystäviäni. En olisi voinut tehdä tätä ilman teitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt