Viihde

Pizzalla 22 kiloa lihonut Sara Forsberg hoikistui roimasti vain muutamassa kuukaudessa – kuvapari ennen ja jälkeen paljastaa kuntokuurin tulokset

Julkaistu:

Sara Forsberg aloitti keväällä kuntokuurin, joka on tuottanut tulosta.
YouTube-tähti ja laulaja Sara Forsberg on aikaisemmin kertonut sosiaalisessa mediassa painonsa nousseen, eikä hän tuntenut enää oloaan mukavaksi. Forsberg julkaisi huhtikuussa rehellisen YouTube-videon, jossa hän kertoi lihoneensa 22 kiloa. Kilot olivat tulleet kuin varkain pizzaa syömällä. Tuolloin hän vannoi aloittavansa uuden terveellisemmän elämän.

Nyt Forsberg kertoo Instagramissa, että kuntokuuri ja terveellisempi ruokavalio ovat tuottaneet tulosta.
– Minulle on hyvin epämukavaa julkaista tämä, mutta tämä on kaikille niille, jotka luulevat etteivät pysty samaan. Kyllä pystytte! Minulla on vielä pitkä matka tavoitteeseeni, mutta tunnen itseni jo paljon terveemmäksi ja onnellisemmaksi, Forsberg kirjoittaa Instagramissaan.

Julkaisemassaan kuvaparissa hän poseeraa maaliskuussa otetussa otoksessa ja heinäkuussa otetussa uimapukukuvassa. Kuvaparista on silminnähden huomattavissa kuinka paljon sometähti on hoikistunut vain muutamassa kuukaudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lohtu löytyi pizzasta

Forsberg kertoi keväällä julkaisemassaan videolla alun perin laihduttaneensa vuonna 2015, kun hän solmi sopimuksen amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa. Kilot tulivat kuitenkin takaisin.

– Olin aika uusi musiikkibisneksessä. Työskentelin ihmisten kanssa, jotka hankkivat minulle personal trainerin. He panivat minut erittäin tiukalle painonpudotuskuurille. Minut pantiin treenaamaan kuusi kertaa viikossa tanssiharjoitusten lisäksi. Kaikki tämä tapahtui, vaikka olin jo lähtökohtaisesti täysin normaalipainoinen, Forsberg kertoo videolla ja lisää ironisesti perään:

– Se on Hollywoodia teille.


Forsberg kertoi levy-yhtiön ihmisten hylänneen hänet heti sen jälkeen, kun hänen ensimmäinen singlensä ei menestynyt niin paljon kuin oli ajateltu.

– Kun he hylkäsivät minut, minä valitettavasti menetin sen luksuksen, että minulla olisi ollut personal trainer. Ja minä löysin sen luksuksen, mitä kotiin tilattu pizza tuo.

Lue lisää: Sara Forsberg lihoi 22 kiloa – sulkeutui kotiinsa ahmimaan pizzaa: ”Kaikki ympärilläni romahti”

Forsberg kertoi tuolloin tapahtuneen muutoinkin paljon: hänellä oli talousongelmia ja ongelmia parisuhteessa. Ongelmat johtivat ahdistukseen, josta syntyi yksinäisyyttä, joka johti masennukseen.

– Kaikki ympärilläni vain romahti. Minusta tuntui, että ainut johdonmukainen asia elämässäni oli kotiin kuljetettu pizza.

– Pizza ei ikinä kohtele sinua huonosti, paitsi tietenkin, jos syöt sitä liikaa, saat diabeteksen ja kuolet. Tahdon paljon asioita elämässäni, mutta pizzaan kuoleminen ei ole yksi niistä.

Katso Forsbergin YouTube-video alta:Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.