Viihde

Yksin kotona -lapsitähti kieltäytyi roolista huippusuositussa tv-sarjassa kolmesti – katuu päätöstä: ”Minulla olisi valtavasti rahaa”

Julkaistu:

Ex-lapsitähti viittasi kintaalla Rillit huurussa -tuottajien kosiskeluihin. Ja sekös harmittaa.
Macaulay Culkin jutteli mukavia ja muisteli menneitä Joe Rogan Experiencen -ohjelmassa.

Ex-lapsitähti paljasti, että häntä houkuteltiin Rillit huurussa -sarjaan vuosia sitten. Yhteydenotot eivät tuottaneet tulosta, vaan Culkin kieltäytyi hommasta – jopa kolme kertaa.

– He anelivat minua mukaan, mutta sanoin ei, näyttelijä muisteli.

– Sarjan idea oli minusta outo. Okei, tässä on kaksi astrofyysikkonörttiä ja tosi nätti tyttö ja he asuvat yhdessä. Aha! Enempää minulle ei kerrottu juonesta. Olin ihan, että kiitos, mutta ei kiitos.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Culkin kertoi haastattelussa, ettei tämä ollut ainoa kerta, kun ohjelman tekijät lähestyivät häntä. Hänelle tarjottiin roolia sarjasta kaksi kertaa tämän jälkeenkin. Culkin ei tarkentanut millaisesta roolista oli kyse.

– Jopa managerini sanoi, että pitäisi lähteä mukaan.

Rillit huurussa -sarjaa on tehty jo 12 kautta. Siitä on kehittynyt yksi suositummista sitcomeista nykypäivän televisiossa. Sarjan tähdet Kaley Cuoco, Jim Parsons ja Johnny Galecki ovat tv:n parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukossa ja he nettoavat jopa miljoona taalaa yhdestä jaksosta.

– Minulla olisi valtavasti rahaa, jos olisin hyväksynyt tarjouksen. Samalla hakkaisin päätäni seinään, Culkin jutteli.


Artikkelia muokattu 11:35. Tarkennuttu käännöstä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt