Viihde

Roope Salmisen bändin pojat heittäytyivät vitsikkäiksi – julkaisivat hupaisan kuvan, jonka takana piilee äärimmäisen tärkeä sanoma

Julkaistu:

Koulu
Roope Salminen ja koirat haluaa muistuttaa ihmisiä turvallisesta liikennekäyttäytymisestä.
Roope Salminen ja koirat on kahdeksan miehen kokoonpano, joka ei pelkää ottaa kantaa tärkeisiin asioihin – ainakin jos sosiaalista mediaa on uskominen.

Bändin pojat julkaisivat torstaina hauskalla tavalla toteutetun kuvan, joka liittyy koulujen alkamiseen.

Instagram-kuvassaan yhtyeen jäsenet ovat asettuneet siistiin riviin suojatien eteen kuin pienet koulupojat konsanaan. Osalla on selässään koululaiselle tuttu asuste, eli reppu.
– Se on taas se jokavuotinen päivä ku koulut alkaa. Oltiin ite pari vuotta sit mukana Liikenneturvan kampanjassa mut ei tää tärkeä asia oo senkään jälkeen mihinkään poistunu. Ottakaa ne pienet koululaiset huomioon liikenteessä, yhtye kuuluttaa Instagramissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuva on saanut lukuisia tykkäyksiä. Muun muassa artistikollega Jukka Poika näyttää kommenttikentässä pojille peukkua.


Roope Salminen ja koirat -yhtyeeseen kuuluu yhteensä kahdeksan jäsentä: Roope Salminen (laulu), Jon-Jon Geitel (laulu, saksofoni), Ossi Saarinen (koskettimet, laulu), Olli Äkräs (koskettimet, huilu, laulu), Robert Rasimus (kitara), Urho Särkkä (basso, laulu), Mikko Saarinen (rummut, kitara) ja Iivari Suosalo (rummut, perkussiot).

Yhtyeen läpimurtohitti on vuonna 2015 julkaistu Madafakin darra. Bändin muita hittejä on Tanssi se ulos, Pilkun jälkeen ja Snadi.

Yhtyeen uusimmassa biisissään Joku päivä töitä teen vierailee laulajalegenda Pepe Willberg. Roope Salminen kertoi kappaleen synnystä Ilta-Sanomille heinäkuun puolivälissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On tämä ollut koko bändille prosessi, joka kesti tosi pitkään. Se selkeni vasta sitten, kun saimme toivomamme äänitulkitsijan mukaan. Ilman Pepeä tätä biisiä ei olisi välttämättä edes syntynyt, Salminen kertoi.

– Otamme tämän biisin myötä seuraavaa askelta yhtyeenä.

Lue lisää: Roope Salminen paljastaa: Bändi vaihtaa täysin suuntaa – uudessa kappaleessa mukana jymy-yllätys

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt